Cea neagra:X poti sa ai lanturi sau bratari care sa te coloreze dar zic ca mult mai bine ar arata cea neagra
Iti sugerez sa o alegi pe cea neagra. Asorteaza la ea niste margele lungi mai stralucitoare niste cercei mai lungi si o gentuta mica.
Distractie placuta!
Eu iti sugerez sa o iei pe cea crem, mai ales ca va duceti la un restaurant, cea neagra o pastrezi pentru dupa banchet daca va duceti la vreun club ceva
Eu zic cea neagra pentru ca e mai de club mergi la restaurant si nah eu zic cea neagra mult sucez eu iti zic ca culorile mai vesele sunt anul asta deci mai inveselesteti garderoba crem si negru sunt deja gata eu cred ca o rochie colorata ar atrage mai multe prv ca una neagra mult succes
Depinde si in care te simti tu mai bine. Daca tu crezi ca o sa dansezi destul de mult, in locul tau as alege-o pe cea neagra. Dar si cea crem, fiind scurta ti-ar permite asta.Asa ca, daca vrei sa si dansezi, si sa arati mai elegant, alege-o pe cea crem. Distractie placuta maine!
Cea neagra)
Mi-a placut descrierea pe care i-ai facut-o, si avand in vedere ca trebuie sa fii cea mai frumoasa cum a spus isabella trebuie sa o alegi pe cea neagra, iar daca stati pana tarziu ea fiind de club o sa aratae forte cool cu acele luminitze mici si tu o sa fii in centtrul atentiei.In fond conteaza si parerea ta si care iti place tie cel mai mult
Distractie placuta
Ia-o pe cea neagra cu decolteu. Am avut si eu banchetul... totusi cea maro nu mi se pare ok pentru acea seara (din cate mi-ai descris); mai ales ca trebuie sa fi cea mai frumoasa!
Dupa ce am inteles eu, amandoua par frumoase, acum depinde si in care te simti tu mai bine. Eu ti-o sugerez pe cea neagra, avand in vedere ca cea maro e si de nunta si ca mai are si flori. Cred ca pori sa adaugi la ea niste accesorii albe. Niste margele si cercei lungi si daca merge, un fel de "curea". Ma rog, la asta depinde de modelul rochiei.
Succes si distractie placuta maine!
Iao pe cea neagra crede-ma si eu am avut ieri banchet si am avut o rochie neagra cu decolteu alb si imi statea destul de bine dar ak depinde si decum iti sta sau de care iti place
Pay mai bine ai luao p cea neagra...acum depinde si care iti place tie dar eu cred ca negru prinde mai bine p oricine...acum depinde si d model