| ancaa_1330 a întrebat:

Am de gand de ceva vreme sa imi fac un blog pentru. handmade. Si acum as avea evoie de ajuotul vostru : ce nume as putea sa ii dau? Cateva detalii despre mine : eleva la liceu de arhitectura, trag mai mult spre muzica rock, bijuteriile sunt create din diverse materiale: fimo, metal, servetele, hartie etc. as aprecia foarte mult ajutorul vostru! Thanks :*

2 răspunsuri:
| Brotacelul a răspuns:

Handmade.World, CreatiiOriginale, ProduseUnicat... ar fi cateva variante. poti sa pui un titlu si in functie de ce fel de bijuterii vei crea, materialele cel mai des utilizate. Oricum, me loves handmade big grin Asa cam, dupa ce-l creezi, sa ne aduci la cunostinta si adresa happy
Nu stiu daca te-ai hotarat la sistemul pe care-l vei utiliza, dar mi-as permite sa iti sugerez platforma cu care lucrez eu in momentul de fata si de care sunt foarte multumita: ucoz.ro. Iti ofera si posibilitatea de magazin online, ce-ti va permite sa-ti si vinzi creatiile...
Mult succes!

| MadalinaMady18 a răspuns:

Trebuie sa ii dai detalile acestea:cum te cheama cati ani ai ca esti elava la liceul de arhitectura si ce iti place sa faci cel mai mult