| alinaaa92 a întrebat:

Am deacum 2 saptamini de cind folosesc uleiul de ricin pentru gene, il folosesc in fiecare seara da chiar nici o schimbare nu vad.

Răspuns Câştigător
| ailin a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te mai dai pentru ca o sa ti afecteze ochii poate cei de aici nu stiu asta si l au folosit fara sfatul unui medic dar eu stiu din proprie experienta cand din cauza ca am folosit ulei de ricin p gene am facut o infectie si sincer nu vrei sa auzi cum s a manifestat

uleiu de ricin e recomandat pentru spancene fara sa atingi zona ochilor

ca sa ti se regenereze genele lasa le putin fara rimel (adica vreo luna si sa vezi rezultatele dupa)

daca vrei imi iei sfatu in considerare daca nu nu

5 răspunsuri:
| pam_pam a răspuns:

Pai da, pentru ca ai uitat ceva. Dar nu-ti recomand, daca nu esti indemanatica. Si anume sa-ti tai foarte putin varfurile genelor cu o foarfecuta de unghii. Si eu mi le-am taiat saptamana trecuta-cam mult, ce-i drept, dar nimeni n-a observat ca sunt mai scurte decat de obicei, si nici nu m-am mai dat cu ulei de ricin, si sunt la fel de lungi ca inainte si totusi, par mai dese. Bafta!

| Mitss a răspuns:

Eu am folosit si am vazut rezultatul abia dupa o luna:d...continuua:*

| girlxx21 a răspuns:

Schimbarile nu le obtii asa repede... dupa vreo 5-6 saptamani intreaba pe cineva daca vede ceva schimbat la genele tale happy...singura nu iti dai seama ...eu una nu imi dai seama de unele schimbari la mine happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca-l si pe ala de masline

| 1968 a răspuns:

Si nici nu ai sa vezi...