| Denisssee a întrebat:

Am decis sa imi pun implanturi cu silicon. Am fost la un control la Dr. Ion Zegrea si m-am lamurit ca e ok din punct de vedere medical. Voi ce spuneti? Sunteti Pro sau contra implanturi cu silicon dupa nastere?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Contra.

pentru aspectul fizic exista si alte solutii, precum sutienele... iar persoana care te vede dezbracata ar trebuie sa te acepte si asa.

plus de asta trebuie sa ai mereu grija de ele ca nu cred ca le pui si pe urma mori cu ele

| Florentina9210 a răspuns:

Medicul este normal sa te indemne sa faci operatia deoarece el de aici isi mananca painea. Daca pe tine te refuza, pe alta la fel, el ce face? Moare de foame? Cu salariul de medic din tara, nu faci absolut nimic.
Eu sunt contra. Consider ca baiatul care chiar te iubeste, te accepta asa cum esti, cu sani mari sau mici.
In multe cazuri au dat gres, aceste implanturi. Cunosc persoane care chiar au facut infectie de la aceste implanturi.
Eu zic sa masuri de doua ori si sa tai o data. Te expui la un risc care nu merita.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Te-a lamurit ca este ok, deoarece din asta traieste.
Nu prea ma inspira.

| CristinaSNC a răspuns:

Atat timp cat nu sunt niste implanturi exagerat de mari e ok. Daca crezi ca te va face sa te simti mai bine in pielea ta poti sa iti pui.

| Ioscaa1 a răspuns:

Eu nu as lasa-o sa faca asa ceva.

| Ninz a răspuns:

Eu cunosc o persoana, care si-a pus implanturi dupa nastere. Are un bust superb! Nu o deranjeaza si asta o face sa se simta foarte bine! Sunt pro.

| DianaS33 a răspuns:

Dr. Zegrea e intr-adevar foarte bun in ceea ce face si acorda foarte mult atentie pacientilor sai. Am incredere in sfaturile lui!

| Denisssee explică:

Multumesc tuturor! M-am decis!