| afrodita3333 a întrebat:

Am declarat RAZBOI celulitei asa ca m-ar ajuta foarte mult niste sfaturi sau solutii, creme etc care mi-ar fi de folos.Stiu ca e foarte greu sa scapi de ea definitiv dar, macar daca s-ar mai estompa putin ar fi perfect.Nu e ceva foarte sever am dor pe pulpe deasupra genunchiului in special daca incordez muschii sau sunt intr-o animita lumina.Interesant este faptul ca aceasta este partea corpului pe care o lucrez cel mai mult si tot nu pot scapa de grasime sadDeci, cine ma poate ajuta?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Du-te la masaj anticelulitic, fa dusuri scotiene adica alterneaza apa calda cu apa rece, fa sport de tip cardio alergari, bicicleta, inot etc si renunta la excesul de sare din alimentatie (sarea retine apa in tesuturi) bea minim 2 litri de apa pe zi si mananca sanatos.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Acest război îl vei duce toată viața, mai bine de 90% din femei se confruntă cu aspectul cojii de portocală.
Totul este din cauza ritmului de viață pe care îl ducem: sedentarism, alimente nocive, medicație, etc.
Multe exerciții fizice, creme anticelulitice termice (și împachetare), ceaiuri depurative, etc.
Pa, pa.

| Azµre a răspuns:

Simplu!
Renunți la scucuri, dulciuri și acidulate!
Faci sport și masaj local în zona respectivă.

| mimi96 a răspuns:

Hmmm...e o lupta foarte crancena, ar trebui sa ai o dieta echilibrata bogata in fructe si legume. Elimina si tu grasimile pana cand scapi de celulita.Sa nu uitam de sport insa, sportul si dieta combinate au efecte vizibile si fff rapide.Asa caaa...Baafta!