| Lola_6438 a întrebat:

Am degetele de la maini micute si groase. Se poate face ceva, sau macar niste trucuri care sa le faca sa para mai inguste si mai lungi. :*

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing baga-le in priza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de forma mainilor. Poate ca nu sunt chiar d=asa de groase in comparatie cu restul mainii! Dar oricum daca obisnuieti sa-ti trosnesti articulatiile degetelor nu o mai face pentru ca ti se vor ingrosa si de aici si aspectul mai "gros" al degetelor. Trucuri? nu prea cred ca stiu. dar poate te ajuta altcineva

| Nirvana a răspuns:

Da. Poarta inele lunguiete. Acest truc va da impresia de niste degete mai lungi.

| cristi 25 a răspuns:

Taietile si e perfect iti pui in loc spitele de la bicicleta si arati foarte bine...

| buburuzAndreea a răspuns:

Forma unghiilor are un impact puternic. Cred ca daca ti-ai lasa unghiile mai lungi, le-ai da o forma rotunda si ai folosi oja deschisa la culoare, degetele tale ar parea mai lungi. Maura are dreptate, probabil si inelele subtiri, care urca pe deget ar putea ajuta.

| RoberT_2406 a răspuns:

@cristi 25 patetic

@Jojo, ceea ce tie ti se par defecte, altora s-ar putea sa le placa... Priveste partea plina a paharului, decat niste degete lungi si subtiri "ca spitele" mai bine niste "degetele micute si groase" happy

PS: Intotdeauna poti apela la chirurgie plastica happy

| elypisssy a răspuns:

Jojo sunt elisa mai tratat urat te tratez si eu acoperati mainile cu pistruii si bagale in priza ceau

| Mia a răspuns:

Unghiile lungi fac degetele sa para mai subtiri si mai lungi...