| cosmogirl a întrebat:

Am doi pori mariti pe un obraz recent. Mai e ceva de facut sau sunt blestemata sa traiesc cu ei? Si din ce cauza apar?

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"sunt blestemata sa traiesc cu ei"
in afara de tine nu ii pasa nimanui de porii tai

| cosmogirl explică (pentru anonim_4396):

Si am zis eu altceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

­nu inteleg de ce sa vorbesti asa despre ceva atat de marunt, mai ales cand stii ca nu intereseaza pe nimeni

| cosmogirl explică (pentru anonim_4396):

Pentru ca ma deranjeaza pe mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru cosmogirl):

­atunci cred ca ar trebui sa incepi sa privesti partea buna: te degradezi cate putin pe zi ce trece si nu mai e mult pana cand acei 2 pori ti se vor parea nimicuri in comparatie cu alte probleme mai mult sau mai putin inchipuite.
fundita?

| Jus7t a răspuns:

Pui pe cineva să ți dea un pupic să treacă.

| IrinaMihaela15 a răspuns:

Depinde de varsta ta, dacă ai peste 30 de ani nu mai ai ce sa faci, doar tratament laser. În rest, absolut orice problema a tenului se rezolva dacă respecți cu strictețe aceste lucruri:
- dimineața și seara crema hidratanta pentru tenul tău (uscat/normal/gras); poți sa-l ai gras vara și uscat iarna, iti iei crema în funcție de cum e tenul tău în momentul ala;
- dimineața crema de protecție solara pentru ten, absolut tot timpul anului, deoarece tot anul sunt raze uv, chiar și când e înnorat afara (pe lângă crema hidratanta);
- seara dacă ești machiata te cureți cu demachiant și discheta, apoi te speli cu apa și săpun de fata (niciodată săpun de maini sau gel de dus) și niciodată nu te culci machiata.

Efectiv asta e minimul de produse de care ai nevoie pentru un ten perfect cât mai mult timp, crema hidratanta, crema de protecție solara, demachiant și gel de curatare pentru fata, restul sunt total opționale (doar dacă n-ai o problema dermatologica specifică).

| cosmogirl explică (pentru IrinaMihaela15):

Am 24 si fac toate aste offf