| ORGiGii_1610 a întrebat:

Am doua puncte rosi mici pe fata. as vrea sa le acopar sau sa fac in mod sa dispara.Nu vreau sa folosesc fondul de ten pentru ca este vara...si as vrea ca sa las pielea sa respire...
Fundaa

4 răspunsuri:
| IoanaTempah a răspuns:

Atunci foloseste un baton corectorbatting eyelashes

| Nastia a răspuns:

Apidermin sau Zyneryt.

| ella1515 a răspuns:

Pai eu sa stii ca am cateva cosuri care mai apar in zilele cu probleme si folosesc pentru ca e vara si sa nu incarc tenul crema de fata amestecata cu fond de ten dar nu mult are un aspect natural si nu o sa ai tenul incarcat dar daca nu vrei deloc sa folosesti fond de ten date cu alifie de galbenele eu asa imi tratez imperfectiunile de pe fata si iti poti face si infuzie de musetel.Cum? Iti faci ceai de musetel si stai cu capu sub aburii de la ceai cu un prosop pe cap ca sa nu se duca aburii si stai acolo cam vreo 10 minute dupa aia sterge-te cu alt prosop. Pielea va arata mult mai bine previne aparitia cosurilor, punctelor negre, etc.Alt mod nu exista ca sa iti dispara cosurile gen cum e fondul de ten...thinking Sper ca te-am ajutat :*

| Isabellpink a răspuns:

Si eu am niste venisoare rosii pe fata happy la mine se fac din cauza nervilor cred ca si la tine ca si ale mele sunt ca niste puncte happy.Nu am auzit inca de vreun tratament la ele la mine au disparut singure.