| nicolll a întrebat:

Am facut o dereglare hormonala si mi-a crescut ceva par pe obraji, mai mult decat puf, de regula se observa la lumina puternica si la soare, in rest nu, imi tin tot timpul parul desprins, ca daca il prind se vede mai ales la lumina zilei sad am fost la un salon si mi-a spus ca daca vreau ma face odata pe luna cu ceara fierbinte, nu stiu ce sa fac? ma sfatuiti sa incerc sau sa il las asa? spune ca are multe cliente care se fac si ca nu se va indesi din contra se rareste si ca laserul e foarte scump si dupa un timp creste chiar cu laserul din experienta celor care au facut asta, nu prea imi vine sa cred nu stiu ce sa fac, e nasol totusi e pe fata ce ma sfatuiti?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mama mea avea problema asta, nu pe obraji ci pe gat si a inceput sa se faca cu ceara... insa sincer, mie mi se pare ca acum, dupa ce s-a epilat, ii creste mai vizibil. Eu zic ca daca nu se vede foarte tare sa-l lasi asa deocamdata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te grabi cu o decizie
cu epilarea la o luna nu stiu ce sa spun, nu prea merge, o sa ajungi sa o faci mai des de o luna, o sa devina obositor.nu e foarte ok

| miripurcarescu a răspuns:

Si eu am aceeasi problema.Am apelat la o crema docoloranta, adica se foloseste cateva zile consecutive sau o data la saptamana, depinde de rezultate.