O prietena de-a mea mi-a spus ca a folosit super slim dar acum un an pentru ca acum toate sunt contrafacute si nu mai sunt bune de nimic. tot ea mi-a recomandat capsula de slabit despre care am mentionat mai devreme la intrebarea precedenta
Pai Nu Stiu Ce e Acela SuperLism dar daca vrei sa slabesti Lasa in P L M regimurile de kk t fa cum am facut eu si o sa slabesti pana la 14kg in doar o luna si foarte simplu mananci mai putin decat inainte dar ai voie sa mananci orice si mai rar cartofi prajitzi si fast food si dupa ora 6 absolut nimica nu mai bagi in gura eu am fost la medic mi-a dat un regim numa cu legum si buruieni sin in 2luni am slabti 3kg si cu regimul meu am slabit 11 kg intr-o luna si vreo 5 zile Si am doar 11 ani.Dar iti trebuie Si ambitie BFT
Felicitari ZyReXe, daca nu minti ti-ai f***t organismul. Orice slabit care e peste jumate de kilogram pe luna face rau corpului. Nu spun ca e neaparat rau sa slabesti un pic mai mult, dar slabitul asa mult si brusc dauneaza extraordinar corpului. Aaa da, nu te mira de ce esti plina de vergeturi
Buna, pentru problema ta si a multor alte femei avem o solutie care poate nu pare de incredere dar chiar functioneaza. Ai incercat vreodata sa slabesti cu ajutorul ceaiurilor? Daca nu, hai sa iti zic in mare despre ce e vorba. Ceaiurile noastre sunt 100 % naturale, dar combinatia de elemente care se afla in continut te pot ajuta sa slabesti pana la 9 kg in 15 zile. Toate astea bineinteles impreuna cu o dieta potrivita. Mai multe poti afla pe site-ul http://www.ceaiurideslabit.ro/