Daca nu ai rabdare sa se duca la spalat poti sa folosesti Color B4, se gaseste in magazinele DM si costa 80 lei.
" ColourB4 NU este un decolorant, astfel el nu decoloreaza, folosind acest produs de la negru nu vei ajunge la blond, decat in cazul in care parul a fost blond si peste s-a aplicat o vopsea neagra sau alta culoare.
In conditiile in care parul natural este saten si s-a vopsit cu negru, folosind ColourB4 se indeparteaza negru si se ajunge la satenul natural. "
sursa : http://www.colourb4.ro/de-la-negru-la-castaniu-cu-colourb4/
L-am folosit si eu si este foarte bun, indeparteaza nuantatorul si vopseaua. Daca nu vrei sa dai banii pe color b4 poti sa-ti aplici masti cu uleiuri incalzite. Intr-un vas cu apa calda-fierbinte ti sticla de ulei si dupa iti aplici uleiul pe par si stai cu el cat mai multe ore, pentru clatire foloseste un sampon destinat scalpului cu matreata pentru ca scoate mult mai repede vopseaua. Poti sa folosesti ulei de samburi de struguri pentru ca are o concentratie a acidului oleic mai scazuta si se indeparteaza mai usor sau poti alege un ulei care-ti place tie.
Niste blugi negi. ceva tricouri cu trupe obscure + o freza realizata cu un ciob (de preferat de la geamul unei cladiri vechi, pentru efect).
Daca tot esti Emo acum, macar sa fii true.
Iti duci scalpul la frizer si iti iei altul de pe OLX.
Revine dupa 3-4 spalari la o culoare rezonabila; nu te agita.
De obicei culorile cu tente de albastru se duc destul de repede la spalat. Intr-o saptamana daca te speli zi de zi pe cap si insisti cu samponul o sa se duca
Ai putea face un decapaj. Iti scoate vopseaua din par, am incercat din negru si a iesit foarte aproape de culoarea mea naturala.
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: