| mIsTeR a întrebat:

Am fata ovala...credeti ca miar sta bine cu breton si tuns in scari? mersi

Răspuns Câştigător
| dulshe a răspuns:

Da cred ca ti-ar sta ff bine, chiar iti recomand sa-ti faci bretonbig grin

17 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Bretonul, in general avantajeaza fetele cu frunte lata si fata ovala.Incearca o tunsoare bob cu breton.

mlm
| mlm a răspuns:

Important este sa-ti placa tie cum iti sta, daca tu esti multumita atunci si noi vom fi.

Janina
| Janina a răspuns:

Te poti considera norocoasa ca ai o fata ovala, ti se potriveste orice tip de tunsoare, inculsiv bretonul in scari.

eu am fata ovala si breton si e ok tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Bretonul se încadrează cel mai bine la fața ovală.
Da, te aranjează.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA, cred ca ti-ar sta foarte bine. stiu ogroaza de persoane care si-au facut breton si, le sta foarte bin, cat despre tunsul in scari la toata lumea sta bine, doar daca stii sa il ingrijesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am fata ovala.cred ca nu ti-ar sta. mie nu mi-ar place,,, nu s-ar potrivi.mai bine incearca o tunsoare cum ar fi:bob pe colt. e la moda.si e fain. dar in fine.fiecare cu placerile lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...sa iti zic sincer ...sa nu te mint...pe bune hai sa zic sincer ...daaaa...nu te superi okz...ca...tot o sa te iubesc:*...si iti vreau binele asa ca iti zic ca ...mai bine las-o balta...NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, eu cred ca ti-ar sta foarte bine. Dar in fine fiecare cu gusturile lui.Totusi eu zic sa incercibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S eu ma confund cu aceeasi problema.Am fruntea mare si fata ovala si nu stiu daca mi-ar sta bine cu breton.Inca nu stiu ce sa fac... dar tu incearca pentru ca eu cred ca o sa-ti stea bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am tuns prima data in scari dar... acum m-am tuns bob cu breton intr-o parte, am copiato pe rihanna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici
iti va sta fff bine pentru ca yop am tot fata ovala si st tunsa in scari am si breton si imi sta beton...
iti recomand sa incerci...winking iti va scoate in evidentza ochiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fruntea inalta

da ti-ar sta foarte bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ti-ar sta bine si eu am o vara ovala, si ea s-a tuns asa si ii sta fuarte frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred catiar sta frumos.Si vara mea e ovala, si s-a tuns si ea in scarii.

| Ingerash_9146 a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta foarte bine:*.
Si eu am fata ovala si bretonhappy.
Plus ca eu mi-am facut un fel de Bob.

| Andra9411 a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta foarte bine pentru ca m o prietena care s-a tuns tot asa

| EXTRME333 a răspuns:

Daa,eu te sfatuiesc sa iti faci!big grin Si eu mi-am facut si sunt fooooarte multumita!:XPana nu incerci nu sti cum iti stabig grin