anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fata uscata si uleioasa, ce sa fac?

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

NU poti sa ai asa! ori ai ten uscat ori aiten gras!

| ShowTim3 a răspuns:

Te speli pe fata si incerci niste creme, masti de namol nu stiu cum se numesc stiu ca mi-a dat mama mie sa scap de cosuri happy si am scapat cred ca te ajuta si la problema asta, aveam fata neteda. Roaga pe maicata sa se intereseza nucred ca sunt scumpe nu stiu exact Succes

| cipp94 a răspuns:

Eu zic ca daca te speli pe fata de 2 ori pe zi si nu ti-o atingi cu mainile nu o sa fie asa.

| Beatrice_5910 a răspuns:

In primul rand asta inseamna ca ai tenul mixt. Pentru zonele cu exces de seebum iti recomand pe timpul zilei servetele cu care sa te stergi (nu sterg machiajul). Poti folosi o masca de argila. Folosesti praf de argila care il amesteci cu lapte. Laptele ajuta la hidratare pentru zonele uscate.Foloseste o crema matifianta. NIVEA are o crema matifianta de zi foarte buna. Iar seara foloseste o crema hidratanta normala. De la Gerovital este o crema hidratanta (se cheama pur si simplu crema hidratanta :)) ) care este foarte buna. Incearca de asemenea cand te speli pe fata sa nu te stergi cu vesnicul prosop. Incearca servetele sau prosoape de unica folosinta.

Aceste servetele sunt foarte bune :

http://www.eyeslipsface.com.ro/......u-fata.php

| diana_6879 a răspuns:

Te poti da cu zeama de lamaie care iti face fata sa nu mai fie uleioasa si poti incerca apoi o crema de fata pe care ti-o vei da jos peste aprox 1 ora de la aplicare. multa bafta FUNDA?