Mai gros nu cred ca o sa-l poti face
Il poti intari prin diferite tratamente (incearca asta: 1 lingurita rozmarin, 1 lingurita musetel, 1 lingurita urzici, 100 ml apa si 1 lingura otet de fructe. Se pune apa la fiert. Se aseaza plantele intr-o cana si se oparesc cu apa clocotita, apoi se lasa sa stea 10 minute si se strecoara. Lotiunea se maseaza dupa spalare in parul ud; nu se clateste. In loc de musetel si urzici poti folosi aceleasi cantitati de cimbru si coada-calului).
In niciun caz sa nu te vopsesti, pentru ca vopseaua ataca firul de par si te poti trezi fara el
Daca ai firul de par subtire, dar totusi parul tau e bogat poti sa te tunzi in trepte, dar nu prea multe; iar daca e si rar cred ca o tunsoare scurta este cea indicata in acest caz, depinzand foarte mult de forma fetei tale, eventual ceva in stil asimetric.
Poti sa te coafezi cu peria, ca sa dai volum coafurii tale - eventual mergi la un salon si roaga pe cineva sa te invete
Sa nu folosesti chestii de styling pentru ca din pacate, nu prea te ajuta.
Poti incerca un tratament cu ''revalid''
e foarte bun, dupa o luna de tratament se vad rezultate
si pe langa asta grabeste cresterea parului
Nu imi place parul scurt :P
Daca nu trece de gat nu imi place deloc :P.eu o sa merg in continuare pe o veche tundoare a lui Rihanna http://www.vibe.com/images/celebs/rihanna.jpg
Dar la mine parul trece de gat si bretonul este intr'o parte :D
Ai putea să-l tunzi cât mai scurt şi să-l faci cu spumă şi fixativ...
Vreo 20 de ani din viaţă mi-am pierdut vremea şi banii, cu diferite tratamente şi remedii pentru a-mi îngroşa, întări, îndesi, părul blond cu fir foarte subţire. Nu am vrut să cred că "îl scrie în gene" (pe firul de păr). De vreo 7 ani m-am tuns, am un stilist tare, care-mi face tunsori minunate, culori teribilistice şi aşa am ajuns să mă întrebe f. multă lume "cine mă tunde" şi să exclameze "ce fain vă stă părul!" Mă bucur că m-am tuns şi am încetat să sufăr după ceva ce nu puteam obţine oricum...
A şi deci răspunsul la întrebarea ta: tunsoarea scurtă nu face părul nici mai des, nici mai puternic nici mai gros, dar poate să îl facă să arate SUPER TARE!
˙·٠•●●ThE vAmPiReS dIaR... întreabă: