| antigoni a întrebat:

Am fost bruneta si prin decolorari+vopsiri repetate, acum sunt blond platinat la radacini si pe lungime un blond-galben. Ma dispera si nu mai stiu ce vopsea sa folosesc pentru a acoperi aceasta culoare si a obtine mult doritul blond platinat. Astept sfaturi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a scoate galbenul pui foloseste Samponul nuantator kallos pentru par blond. Uite un after &before http://www.andazelenca.com/......ilver.html il deschide mult si trebuie lasat doar 10 minute in par, are 350 ml parca, dar ai grija cu ce iti infasori capul cat stai in alea 10 minute pentru ca pateaza. Se face prosopul mov.

| antigoni explică (pentru anonim_4396):

Stiam si eu de acest sampon, dar se duce dupa cateva spalari...cum nu mai pot cu galbenul asta, cred ca e cea mai buna solutie. Mersi ca mi-ai amintit.

| anonim_4396 a răspuns (pentru antigoni):

Dar dupa ce scapi de blondul pui cu samponul nu poti alica o vopsea pe nuanta dorita? thinking

O sa incerc...m-am gandit si eu la asta...partea proasta e ca dupa atatea decolorari si vopsiri, nicio vopsea nu mai prinde cum trebuie.

Nici nu ai cum sa ceri prea mult la un par deteriorat/supus la prea multe operatiuni. Pana la urma o sa trebuiasca sa te opresti undeva si sa revi la nuanta naturala pentru ca si caderea parului banuiesc ca o sa apara daca nu a aparut deja.

Nu suport culoarea mea naturala, un cacaniu de nedescris...prefer sa ma rad in cap si sa o iau de la inceput cu decolorarea happy

Atunci foloseste henna pentru colorarea parului, e mai blanda si are efecte pozitive asupra parului. In loc sa arate deteriorat dupa vopsire are mai multa stralucire. Henna se gaseste si la un pret sub 20 lei dar doar in 3 nuante si in diverse nuante dar la 60-70 lei.

7 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

O sa iti dau un sfat dar cred ca totusi trebuie sa vizitezi un hairstylist.Cred ca ar trebui sa decolorezi portiunea de par blond galben sau sa o vopsesti blond genusiu. poate asa se omogenizeaza nuantele.:*