| IrinaAniri a întrebat:

Am fost invitata la primul meu majorat, si habar n-am cu ce sa ma imbrac? cu o rochie eleganta sau ceva mai normal? pot purta si tocuri de 12?

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi pe o ținută lejeră, nici ultra sofisticată dar nici una de mers la alergat.
Tocurile de 12 sunt destul de înalte și dacă nu ai "antrenament", poți avea dureri de picioare, umflarea lor.
Distracție plăcută.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Imbraca-te cu o rochie eleganta si tocuri

| BiuL a răspuns:

Tocurile sunt ok iar tinuta trebuie aleasa in functie de locatie. EVident ca trebuie sa te imbraci elegant ca e totusi o ocazie deosebita, dar daca e la un restaurant elegant merge mai bine o rochie de seara, daca e intr-un club o tinuta mai de club, mai sexy, iar daca e de exemplu intr-o cafenea atunci ceva un pic mai lejer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Merge o rochita eleganta si niste pantofi cu toc.
De preferabil una rosie sau albastra, orice in afara de negru, pantofii ii asortezi la culoarea rochiei.
Accesorii la fel.
Iti poti face bucle la par, machiajul tot asa asortat.
Distractie placuta!
Te pup!

| Laura927 a răspuns:

Iati o rochie eleganta mulata pe corp, scurta icearca sa fie una mai scumpica asa calitatea face diferenta! si nu neagra toate o sa fie in negru iti garantez...ia-ti culoarea preferata, tocuri nu conteaza cat de inalte, niciodata nu se stie dupa restaurant daca mergeti la vreo discoteca sau ceva, nu ai vrea o rochie pompoasa sau lunga sa atarne dupa tine! dati pielea cu ulei de bebe o sa fii brilianta si poarta pietricele albe sclipitoare.

| Erzaa a răspuns:

Poti sa te imbraci cum vrei tu, poti fi imbracat normal cu top, blugi, tocuri, sau cum aizis tu o rochita, nu trebuie neaparat sa fie eleganta, poti opta si una simpla, te imbraci cum doresti ca sa poti fi comoda si sa poti sa dansezi in acele haine. Poti avea si tocuri de 12 happy

| ElizaaaX a răspuns:

Da,poti sa porti tocuri inalte.Important e sa fii eleganta(dar nu ambalata de nu poti sa te misti).Ia-ti o rochie mai umflata pana la genunchi. Sper ca te-am ajutat :*