Cred ca te grabesti prea tare sa te maturizezi, vrei sa ajungi mare dar nu esti inca. nu poti grabi acest proces facand ce fac fetele mai mari. sincer nu ar trebui sa te pensezi inca.
Da iti poti reface forma si ca sa accelerezi procesul de crestere foloseste uleiul de ricin si iti poti cumpara diferite sabloane in diferite forme ca sa le faci asimetrice.
Cred ca voiai sa spui "simetrice"
Daca " ti-a dus forma mai sus" inseamna ca le-a arcuit. Asa arata niste sprancene frumoase, arcuite. Voiai sa ti le faca drepte?
Stai linistita ca in maxim 2-3 saptamani o sa se strice forma asta care nu iti place si o sa arate exact ca la inceput, nu iti face griji.
Nici mie nu-mi place cum arata cand sunt proaspat pensate, peste cateva zile parca se aranjeaza mai bine...
Oricum...prima data cand te pensezi e o diferenta destul de mare si s-ar putea sa nu iti placa (nici mie nu mi-a placut, mi se parea ca arat aiurea ) ))
Uuuupsss... asta nu era raspuns pentru BlaaBlaa, am apasat din greseala, sorry
Upss am gresit, scuze :*
Duoa ce iti cresc te duci la acelasi salon, sau la altul, nu conteaza si ii spui cum le vrei. Spune-i tipei sa ti le faca mai groase si cum vrei tu sa fie
Buna! Da-ti sprancenele cu creion, dar depaseste putin forma lor! Asa le vei ingrosa. :* pupici
DaciaRomania întreabă: