| Lusyy a întrebat:

Am fost roscata. M-am vopsit cu castaniu si mi-a iesit brunet... cum pot sa scap de el sau sa il deschid la culoare? Ceva va roog. Fara decolorare fiindca nu vreau sa-mi ard parul.

Răspuns Câştigător
| madalinaaa89 a răspuns:

Ma, nu stiu ce sa zic...chiar m-ai pus pe ganduri...azi o sa ma duc si eu prin cora sa vad daca pot gasi o nuanta care-mi place(ciocolatiu, caramel).Eu, cel putin in ultimele 2 saptamani, nu am facut altceva decat sa iau fiecare vopsea in parte si sa vad ce parere au consumatorii despre ea.Concluzia? In nici un caz nu o sa folosesc vreodata Pallete sau L'oreal(poate si Londa intra in aceasta categorie),iar ceea ce sunt tentata sa incerc face parte din gama Garnier sau Schwarzkoopf Brillance.
Tu, trebuia sa faci acelasi lucru inainte sa te vopsesti:sa te documentezi.
Dar, am si o veste buna pentru tine: dupa 3-6 spalari ti se va duce culoarea (eu,din cauza asta nu-mi iau pallete,ca se duce prea repede culoarea,de parca nici n-ar fi vopsea permanenta, si in plus, distruge prea rau parul).
Ai grija la ce experiente iti mai supui parulhappy

5 răspunsuri:
| JohannaStone a răspuns:

Parul se mai deschide daca folosesti apa oxigenata dupa baie pe parul ud apoi te usuci cu feonul. La mine a mers, se deschide culoarea parului vizibil. Sau poti incerca diverse solutii pentru deschiderea parului intrebi la farmacie. Sau te vopsesti cu o culoare mai deschisa pentru ca sti acum ca se va inchide. Baftawinking

Si eu sunt roscata si vreau sa ma vopsesc cu o culoare caramel-ciocolatiu,ceva asemanator si imi este frica de acelasi lucru:sa nu-mi iasa prea inchis. Apropo,ce firma de vopsea ai folosit?
Iar eu,uite ce te sfatuiesc (asta am eu de gand sa fac daca nu-mi iese): mai vopseste-ti inca o data parul(cu aceeasi cantitate de vopsea),cu aceeasi culoare, iar cu timpul, ti se va mai deschidewinking
Baftawinking sa ne spui ce ai obtinut

Aa...am uitat sa mentionez 2 lucruri:
1.Iti va fi foartee greu sa scapi de roscat(din pacate si pentru mine la felstraight face)
2.Ai putea sa cumperi o vopsea cu 2 nuante mai deschise(chiar daca nu-ti place acea nuanta deschisa, gandeste-te ca ea se va mai inchide, si vei ajunge la culoarea dorita)
Sper ca ti-am fost de ajutorhappy

| Lusyy explică:

Multumesc pentru sfaturi. Deci: eu eram vopsita cu wellaton rosu exotic. Am asteptat 4 luni ca sa se decoloreze iar apoi mi-am cumparat de la pallete color&gloss cica fara amoniac... mokacino auriu 4-6.e o nuanta de maro si mi-a iesit brunet. Ma prinde culoarea insa mi-ar fi placut unul mai inchis fara tentele astea de negru. A si de fiecare data am folosit cate 3 cutii...am parul lung. Madalina nu inteleg ce vrei sa spui. Cum adica sa ma vopsesc din nou cu pallete sa imi iasa negru? Eu cred ca s-ar inchide si mai tare acum nu stiu. Probabil mi-a iesit negru in loc de maro si din cauza faptului ca nu are amoniac.si vopseaua nu a mai decolorat parul ci a amestecat culorile.zic si eu. o sa vad ce o sa fac si daca gasesc o solutie va spun. Mentionez ca acum cand m-am vopsit parul era decolorat destul de tare acel roscat era putin spre portocaliu asa.sters

| Lusyy explică:

Da Madalina. Mersi! Am sa am grija. Totusi tinand cont ca vopseaua nu a avut amoniac nu s-a ars parul si am scapathee hee Cred ca data viitoare am sa incerc si eu Garnier. cine stie poate o fi buna. Cele care au folosit poate ne dau si noua cateva pareri. Asteptam happy