| Antoniiiia a întrebat:

Am fost roscata si m-am decolorat acum vreo 3 luni si nu am stat mult cu decolorantul deoarece riscam sa raman fara par si mi-au ramas anumite pete, deci am ramas cu parul prtocaliu rozaliu dar aproape de radacina in partea de sus mi-au ramas pete de roscat si aratau inestetic.In fine acea culoarea a iesit de la soare de la spalat si am ajuns la un galben pui dar tot cu acele pete, am decis sa nu ma mai decolorez si m-am vopsit un blond cenusiu la salon dar dupa vopsire acele pete inca erau acolo si mi-am luat sampon silver reflex cu care m-am facut de vreo 3 ori pana in momentul de fata si ultima data am stat mai mult cu el in cao vreo 15-20 min.Tin sa spun ca acum sunt doar pete roscat,mov,gri,blond auriu toate amestecate,sambata ma duc la nunta, ce pot sa fac? sa imi scot macar samponul? adica acel mov? sau dati-mi alta idee in afara de vopsit, asta cred ca voi face doar cu radacinile

3 răspunsuri:
| kiri11 a răspuns:

Citeste mai multe despre uleiul vivese senso duo. Este posibil sa te ajute. Desi este dedicat mai mult cresterii si stoparii caderii parului.

| Kuws6 a răspuns:

Cred ca in zonele cu pete a prin decolorantul mai tare si parul a fost mai sensibil, eu zic sa nu te mai vopsesti o perioada si sa lasi parul sa se regenerrze deoarece decolorantul e foarte puternic si afecteaza, cat despre sampon el nu cred ca afecteaza in niciun fel

| Antoniiiia explică (pentru Kuws6):

Eu am spus ca merg la nunta si nu pot sa apar asa cine are o solutie..nu ca sa nu ma mai vopsesc