| bombonica22 a întrebat:

Am fumat 1 luna... acum 1 an si anul asta tot 1 luna cate 2 tigari in fiecare zi... s-ar putea sa imi apara in analize? sau la plamani sa fie negrii?

Răspuns Câştigător
| syka2210 a răspuns:

Eu fumez de 4 ani, cam un pachet la saptamana, cateodata mai mult. nu o sa-ti apara nimic la plamani, acum depinde si de organismul tau. cunosc un om care fumeaza un pachet pe zi de 10 ani, si doctorul i-a spus ca plamanii lui sunt sanatosi tun. acum nu stiu, ori doctorul e tampit, ori nenea are organism de fier.

3 răspunsuri:
| flavyusR a răspuns:

Bea lapte ca sa nu se cunoasca in plamani, s-ar putea sa apara. Sper ca te-am ajutat.

| Homye18 a răspuns:

Stai linistita ca sa-ti apara "pete de nicotina" pe plamani ( Doamne fereste) trebuie sa fi fumator/fumatoare cu state vechi adica vorbesc de in jur de 2-3 pachete de tigari pe zi timp de cativa 10 de ani. In sange nu iti apare nicotina singura chestie ce face nicotina printre altele este ca dilata vasele sanguine. Sper ca te-am ajutat.

| jbutterfly a răspuns:

Eu una fumez de ceva timp...in jur de un pachet pe zi...ce i drept fumez tigari oarecum usoare, si nu am nimic pe nicaieri de la fumat. poate doar miros pe haine, dar in resk e ok,