Am citit undeva ca te poti epila mai nou cu un fel de crema din miere si zahar ( ceva naturist ) dar se poate doar la coafor. si firul nu va creste gros. ca in cazul epilarii cu lama. ^^
Numai prostii faci, te mănîncă n fund nu? O să arăți groaznic cu păr des pe picioare, fuste să nu porți.
Salut. Ai putea sa dai cu bricheta usor pe picioare dar sa o misti incontinuu. Dupa 10 sedinte din astea nu o sa mai ai par ever pe picioare. PS Dejavantajul este ca o sa iti miroase picioarele a pui ars
Buna scumpa:*:*
Cel mai usor mod posibil..Eu ma epilez pe picioare de vreo 3 ani.
Deci:
Uzi zona in care vrei sa indepartezi parul, apoi dai pe acea zona cu sapun lichid, gel de dus, sau o crema de corp, iar apoi dai cu bigul. Daca simti ca nu s-a luat tot mai dai o data cu bigul. Nu e nici dureros/..Am incercat foarte multe creme depilatoare...nu sunt bune..In plus o sa ai o piele fina..Incearca..Multa bafta :*
Funda?
Pai ce credeai, ca o sa-ti dispara dupa o singura epilare? Normal ca raman si locuri unde nu a ajuns crema la nivelul radacinii firului de par. De aceea, ar fi mai bine sa intinzi de mai multe ori crema depilatoare in locurile unde vezi ca nu a functionat din prima si trebuie sa o lasi sa actioneze 7 minute prima oara, datile imediat dupa prima dare cu creama cate 3 minute. Mult succes!
kalakkas întreabă: