| HappyCandy a întrebat:

Am incercat fel de fel de remedii pentru ca parul meu sa aiba cit de cit stralucire si sa se ingrase putin putin. L-am dat cu galbenus de ou cu masca de par cu sampon profesional ma pieptan in fiecar zi cu un pieptene taare rar dar orum nu mi se reuseste nimic adica nu e asa stralucitor cum era in ziua in care l-AM SCURTAT TARE DE TOT. ce imi mai propuneti sa incerc?

Răspuns Câştigător
| PrecioussGirl a răspuns:

Deci si eu am parul gras. sau aveam thinking
uite eu de la 1 august am inceput sa tin un oarecare regim. nu e ceva strict.e ceva foarte simplu. si am renuntat definitiv la grasimi si prajeli. eu de obicei aveam parul gras si nasul in mod special. dimineata zici ca imi turna cineva grasime pe nas straight face
si de cand am renuntat la grasimi nu mai e asa. nasul nu mai e asa gras. foarte putin. si daca ma spal calumea nu mai e deloc. si parul la fel.
eu ma spal cu sampon si dupa aceea cu balsam.
piaptanate o singura daca pe zi de preferabil de dimineata pentru ca avand in vedere ca ai grasime la radacina parului, toata acea grasime "coboara" pe firul de parwinking si o sa fie mai rau. nu pot sa spun ca acum nu mai e deloc deloc gras insa nu ca inainte. happy e mai bine. happy si nu am folosit niciodata nicio masca de par sau alte bazaconii de genul asta. conteaza foarte mult si alimentatia! si la cosuri sa stii. unele cosuri apar si din cauza alimentatiei proaste.

2 răspunsuri:
| fustiteTUTU a răspuns:

Eu folosesc sampon de la Favisan. E f bun. L-am luat din plafar si e 11 ron. E f concentrat si e din plante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista un spray de stralucire a parului la Avon. De la Advance Techniques. Are capacel verde deschis. Pulverirezi pe par, cand coafura e definitivata si ii da stralucire. Pe un par deschis la culoare nu se vede asa tare ca pe un par de culoare inchisa. Insa e foarte bun.