Orice fond de ten bazat pe ulei e bun pentru tenul uscat. insa fi atenta nu lua prostii de pe piata. ia un fond de ten de la o firma mai buicica. :*
Daca ai tenul uscat nu folosi sapun si nici lotiune tonica. Incearca masti de fata pentru hidratare.
Foloseste fond de ten hidratant sau pentru ten uscat. E unul bun de la Clinique (e mai scump dar merita), Bourjois Repulpant cu Colagen, L`oreal visible Lift, Revlon Colorstay pentru ten uscat.
Iti recomand Roll'on Accord Parfait de la L'oreal este un produs nou pe piata romaneasca, destul de scump, dar merita
Fondul de ten nu iti hidrateaza fata, iar tu ai nevoie de asta. Consuma minim 2l-2, 5l de apa/zi si foloseste o crema grasa, hidratanta pentru pielea ta. Foloseste si masti naturale pentru ten(gasesti pe google) si adu`ti tenul la viata. Abia apoi poti folosi fond de ten...
Daca ai pielea uscata iti recomand sa folosesti Cocoa Butter formula de la Palmers : http://cdn-write.demandstudios.com/upload//5000/800/20/6/135826.jpg E foarte buna! Ca fond de ten iti recomand Clinique pentru ten uscat, costa 110 ron, sau daca nu ai suficienti bani, incearca si Revlon, este fluid, se intinde pe fata foarte usor si are o textura atat de fina, de catifea parca.Si nu uita in fiecare seara sa te demachiezi.
Sper ca te-am putut ajuta :*
Prima sa folosesti fondul de ten foloseste o crema hidrantata pentru fata...mai exact pentru ten uscat, dupa care adaugi fondul de tenbft
Http://www.maybelline.ro/products/face/l29l51l52l224l541.htm
Asta e bun:)
au toate prietenele mele:D si eu bineinteles.
e in jur de 25 de ron
PS : daca vrei ieftin nu e bun.
Si eu aveam problema asta dar am descoperit o combinatie care la mine merge foarte bine si nu mi se mai cojeste pielea. Intai imi curat tenul cu o lotiune, aplic o crema exfolianta pentru fata de la Gerovital care e 10 lei si care iti inlatura acele coji inestetice apoi folosesc o crema hidratanta potrivita tenului meu (Norma Derm de la Vichy) si in cele din urma aplic un fond de ten din aceeasi gama de la Vichy tot Norma Derm care e in jur de 50 de lei. Tenul e fin si fara imperfectiuni. Sper sa mearga si la tine. Chiar daca pare oarecum scump mie fondul de ten si crema imi ajung cam 3 saptamani deci cred ca se merita aceasta investitie pentru un ten fin.
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: