Daca mai ai nevoie de ajutor scrie-mi un mesaj si te pot ajutaam folosit si eu programul odata si m-am descurcat bine
pupici
Pai citeste si tu, e putina engleza banuiesc de aceea te incurci...Doar citeste si fa exact ce scrie acolo...
Salut! Hai ca-ti spun eu ca vad ca nimeni nu iti zice. Deci: intrii pe site, dai acolo unde scrie "start makeover", langa tipa aceea, chiar prin mijlocul paginii. Dupa aceea trebuie sa ti apara, in stanga jos mai multe fețe de femei. iar mai sus scrie "upload your photo" si dai unde scrie "browse" si alegi poza cu tine. iar dupa aceeamiri vor aparea anumite buline mici albastre, si iti arata unde sa le pui, iar cand e gata dai "start makeover". si incepi cu tenul, ochii, buzele, parul si accesorile. si gata Dar sa nu-ti imaginezi ca-i un fel de photoshop) Oricum e misto! Succes, sper ca te-am ajutat
Salut!
Pai trebuie ca sa ai cont.Nici eu nu am stiut, dar cu timpul m-am invatat.Pai dai acolo sus unde scrie upload photo si apoi dai login, te loghezi(intri in cont), dai browse si cauti poza dorita, pe urma iti apar niste punctulete albastre, si iti arata in stanga sus ce sa faci cu ele, de exp.arata sa pui un punctulet pe marginea buzei, apoi pe cealata margine, apoi pe barbie, pe urma la ochi, la sprancene, si apoi iti apare deasupra eyes, face etc.si de exp. dai eyes(ochi)si apoi mai la vale scrie contacts etc.si iti schimbi culoarea ochilor, culoarea buzleor si altele! Sper sa te descurci
Bye!
Omfg se pare ca tipul de jos nu prea are ce face:))
iti spun eu :
1.trebuie sa-ti faci un cont :D
2.www.tazz.com sus scrie upload photo
3.se incarca dai la browse(in stanga )
4.iti alegi poza
5.de acolo e usor:D