| AdrianPetre2001 a întrebat:

Am luat ulei de ricin pentru sprancene
Credeti ca se vor face mai dese de la ulei?
Dau funda pentru pareri... sfaturi

8 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Dacă ai avut sprâncenele mai groase și ti se pare ca acum s-au mai rărit sau subțiat, da.
Dar dacă așa au fost mereu, nu. Firul de par creste dintr-un folicul, nu poți sa înmulțești nr de foliculi, poți doar sa grăbești procesul de creștere a parului din acel folicul.

| lindemona a răspuns:

Eu am folosit ulei de richin atât pentru păr, pentru gene şi sprâncene. Am văzut o îmbunătăţire, dar nu te aştepta să fie ca în reclama aceea la Bonilash (parca), unde le tăiau cu foarfeca.
Înainte să îţi aplici uleiul să te asiguri să ai demachiat bine zona. Poţi demachia cu un beţişor de urechi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am incercat pentru gene si par. si-a facut efectul, deci teoretic ar trebui sa mearga si la sprancene, dar incearca sa iti dai in fiecare seara inainte de culcare. Sau mai exista varianta tatuajului cosmetic pentru sprancene.

| cezar003 a răspuns:

Fara suparare, genetica ramane ori cu ce te-ai da, exista decat trucuri care maresc temporar volumul si au menire comerciala
Scuze din nou ca m-am bagat

| AlinaInk a răspuns:

Am auzit ca este bun si esteticiana mea mi-a recomandat dar nu am apucat sa folosesc. Mai este si Bony Lash (exista si varianta de gene si de sprancene daca intrebi la farmacie). Dar esteticiana mi-a zis ca are cam acelasi efect cu uleiul de ricin numai ca are pretul mai mare. ORicum am auzit si de Bony Lash de sprancene ca are efect.

| UsernameFemale a răspuns:

Buna!

Am incercat si eu uleiul de ricin pentru gene cam 3-4 luni. Sincer nu stiu cat de eficient este...pot spune ca isi face efectul dar FOOOARTE lent :

Succes!

| Ionutz02110 a răspuns:

Eu stiam ca uleiul de ricin face barba mai deasa nu sprancenele.
Dar nu inteleg de ce ai vrea sa ai sprancenele dese?

| andreeadaniela09 a răspuns:

Cosmeticiana mea mi-a recomandat ulei de ricin pentru sprancene si dupa ce l-am folosit am fost multumita.Se fac mai dese si cresc mai repede.