| halo a întrebat:

Am mai pus o astfel de intrebare dar nu ma pot obisnui cu mine sunt foarte complexata inainte sa ma tund eram complexata din cauza ca aveam ceva kg in minus adica prea slaba si toti ma jigneau acum am fost la coafor si m-am tuns aveam un par absolut superb lung si i-am cerut sa-mi taie varfurile am ajuns sa am parul pana la urechi nul pot prinde nici macar in coada cu placa am inteles ca nu e bine sa il fac pentru ca creste mai greu deoarece se subtiaza firul de parbroken heart((((( nu vreau ca iar sa rada toti de mine. imi ajungea deja ca sunt slaba acum si parul care era minunatcrying ma urasc crying(

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hei...
Lasă gura lumii în pace. Părul îţi va creşte şi învaţă să-ţi alegi prieteni adevăraţi nu oameni proşti.
Pa, pa.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cu parul... o sa creasca, nu te mai necaji, si lasa-l liber si natural.Cu faptul ca esti slabuta, stiu cum este.Cand eram de varsta ta eram asa de slaba si aveam picioare asa de subtiri ca mi-se spunea ca ma pot spala pe picioare si in... damigeana! Copiii sunt rautaciosi la varsta asta.Nu-i mai baga in seama si concentraza-te pe ceea ce ai frumos:par, ochi, piele etc. Gandeste-te cat te invidiaza pe tine cele grase! Mama, mama, ce te mai invidiaza.Si apoi daca esti slabuta poti sa imbraci si haine stramte, si haine largute, dupa cum iti doreste sufletelul. Hai, fruntea sus!

| Allegria a răspuns:

Pentru ca esti slaba iti trebuie o tunsoare cu breton in stilul "cleopatra". mananca cat mai mult, ia pastile care iti dau pofta de mancare, apuca-te de sport sa cresti frumos si nu uita ca nimeni nu-i perfect :*
lasa complexele!

| emasweetgirl a răspuns:

Buna...
Nu trebuie sa iei in seama parerea celorlalti:-)
Trebuie sa te obisnuiesti cu noul look sh cam atat...
Si eu am facut mai demult greseala sa ma tund dar intr-un final a inceput sa-mi placawinking
Asa ca nu ai de ce sa suferi.
Unii spun asa doar ca sa te supere.pentru ca asa sunt unii invidiosi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti face griji parul creste... si de placa nu dispera fa-ti-l cu placa dar regulat cam la o saptamana. dupa ce iti faci baie fa-ti-l cu placa. Si ia-ti sampon pantenne ca sa ti-l repare::*:*:*:*:**:*:*:*:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta este cand oameni sunt prosty din nastere

| Kate21 a răspuns:

Buna!
incearca sa nu ii mai bagi pe toti in seama si pentru par ai putea sa iti pui extensii

| halo explică:

Ms mult de tot macar exista oameni pe lumea asta care ma incurajeaza tongue nu doar cei care ma jignesc mersi TPU