Uleiul de ricin se aplica la radacinile parului(pentru crestere), pe parul uscat(e ulei, nu balsam de par pentru a-l aplica pe parul umed)si lasa-l sa actioneze minimum 30 de minute-1 ora, dupa care spala-te pe cap cu sampon de doua ori(pentru a indeparta uleiul ramas)si clateste bine. Fa lucrul acesta o data sau de doua ori pe saptamana. Daca-ti doresti sa imbunatatesti aspectul parului si sa previi despicarea varfurilor, il poti aplica si la varfuri, sau chiar pe toata lungimea parului(in acest scop, in schimb, e suficient sa-l folosesti doar o data sau de doua ori pe luna).
Il poti aplica pe parul uscat inainte de baie! pe toata lungimea sau doar la radacina!:* are rol de crestere si indesire a podoabei capilare:* bafta
Il aplici pe toata lungimea firului de par dar insisti la radacina, lasi sa actioneze daca se poate peste noapte, si speli normal.
Uleiul de ricin se da numai la radacina parului pentru ca parul de la radacina creste nu de la mijlocul firului de exemplu, se da pe par uscat si apoi stai cat poti tu de mult cu el in cap si abia apoi te poti spala pe cat
Am auzit ca e folosit si in combinatie cu galbenus de ou si cu ulei de masline, dar eu l-am folosit simplu
Se foloseste dupa ce te speli pe cap, il aplici la radacini si eventual dormi cu el ud, ca sa actioneze, iar a doua zi te clatesti
Nu stiu in ce masura functioneaza de la o persoana la alta, o prietena de-a mea asa face si ii creste repede, iar eu abia acum 0 saptamana m-am apucat
De asemenea mai am o prietena careia ii creste foarte foarte repede si foloseste tinctura de ardei iute dupa fiecare baie
Sper ca te-am ajutat