| AnOnImUl321123 a întrebat:

Am mai pus odata intrebarea inainte, nu stiu de ce nu s-a trimis toata. Am 16 ani, baiat, clasa 10-a. As vrea sa-mi schimb stilul de imbracaminte. Pana acuma a fost asa: un tricou si o bluza la intamplare care se potriveau, daca era frig imi luam peste un hanorac si peste geaca, aveam blugi albastri si tenisi. E simplu stilul de imbracaminte si as vrea sa-l schimb. Cum a fost iarna mai luam deseori si cate o caciula de aia pe cap. Ce stiluri noi sunt acuma de imbracaminte la baieti? Va rog sa nu imi spuneti "imbracate cum te simti tu mai lejer/in apele tale" sau "papuci adidas, pantaloni hugo boss, tricou puma si geaca reebook... nu vreau sa fie numa firma. Asa ceva sa "intorc o privire doua laughing
As vrea sa imi trimiteti poze sau ceva sau sa imi explicati cum sa zic un stil de asta de haine mai la moda.
Multumesc, FUNDA

2 răspunsuri:
| Puscasu_Emanuel_1990 a răspuns:

Salut!
Trebuie sa fie stilul tau propriu
De exemplu:daca asculti rock(ca mine) axeaza-te pe negru si chestii simple nu cu sclipici si chestii
daca esti genul nebun si energic axeaza-te pe tricouri cu imprimeuri si pe care scrie sex, drogs, rock and roll laughing
sunt foarte multe stiluri
eu sunt genul rock asa ca ma imbrac sezonul primavara-toamna cu pantaloni negri tenisi tot negri si cu imprimeuri cu trupe rock, metal gen iron maiden slipknot (pe tricou asta si tricoul la vedere eventual peste el o camasa neagra deschisa)
s
Sper ca te-am ajutat intr-un fel!

| Lola05 a răspuns:

Pentru școală:
Pantaloni de tip jeans, simpli, fără ștersături sau aplicații și rupturi fără rost, care să stea bine pe tine (după forma piciorului cumva, "pană" cum li se mai zice, dar mare grijă să fie un pic lărguți să nu crape pe tine și să arăți ca o gagică în colanți). Cămașă (găsești o mulțime de modele frumoae și tinerești prin magazine). Cardigan (pulover din acela cu nasturi, care se poate lua pe deasupra cămășii, foarte potrivit iarna). Pulovere cu anchior (cu decolteu în V, care din nou merg luate peste cămașă). Pantofi tip sport mai eleganți în culori neutre (maroniu, negru, gri, albastru închis). Cumpără-ți și un ceas cu curea din piele mai groasă, completează ținuta foarte bine.
Pentru ieșit în oraș poți să-ți iei câteva tricouri mai "șmechere", dar din nou ai grijă să nu fie de prost gust, peste care să iei o geacă de piele.
Asortează la aceste ținute diverse fulare și eșarfe (masculine evident!) și o freză care să te prindă bine și să te avantajeze. Adaugă un parfum masculin, care ți se potrivește, dar parfumează-te discret dacă nu vrei să se înece lumea după ce treci tu laughing))
Pentru a te inspira poți căuta pe google imagini cu diferite ținute și apoi să cauți în magazine ceva asemănător (sau chiar să comanzi online).