anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am momente in care ma simt foarte urata! Oribila! Toti ma contrazic si ma enerveaza! Stie cineva cum pot scapa de acele momente?

Răspuns Câştigător
| LadyCrazy999 a răspuns:

Toti au momente din astea... dar ca sa scapi de ele gandeste-te ca tu esti cea mai frumoasa si sexy, unica in felul tauhappy asta e ca un hipnos psihic care te ajuta, si chiar curand iti vor zice vai ce beauty esti. crede-ma sfatul e din propria experientahappy te pup frumoasohappyhappyhappy

6 răspunsuri:
| CacaPui a răspuns:

Nu poti!
Toate fetele au senzatia aceea.
Poti doar sa te gandesti mereu ca esti frumoasa si speciala in felul tau.
Funda?

| greyhound a răspuns:

Da, bagandu-ti mintile in cap. Bine ce-i drept esti probabil in perioada aia conflictuala a vietii dar nu te teme, vei scapa de toate pandaliile astea

| NuMaContrazice a răspuns:

Pot sa-ti dau o melodie.Nu trebuie sa ti cont de ce zic ceilalti, poate ca esti mai frumoasa ca ei si le e ciuda.Si decat sa fim toti la fel, mai bine suntem diferiti.Nu exista oameni frumosi si oameni urati, cel putin dupa parerea mea.Sti cum se zice, "voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel!";)
http://youtu.be/RYPJd9qyXeE

| Emmeii a răspuns:

Bună -

Cu toţii sau toate avem momente de genul ăsta, şi nu prea ai ce să faci înafară de să te aranjezi puţin ca să nu mai simţi asta; să porţi haine drăguţe, să miroşi bine şi să ai părul aranjat.

Sper că te-am ajutat.
O zi bună!

| AikkoxD a răspuns:

De ce să-ţi spun că eşti frumoasă? Că tu tot urâtă rămâi

| crazypretty a răspuns:

Si eu am momente din astea si sunt persoane care desi din punct de vedere fizic arata bine dar inauntru sunt rele este adevarat ca prima impresie conteaza adica sa arati ingrijit. Sti si u pensat manichiura miros frumos fara varfuri despicate si multe altele