Spune-i mamei tale de aceasta problema, iar cand vede ea ca-ti pierzi timpul degeaba spune-i sa te puna la treaba
Succes :*
Ah ce bine! Credeam ca sunt singura cu problema asta :))
Stai linistit, cand iti vei da seama ca intri in criza de timp, totul se va rezolva de la sine. Adica le vei face toate numai ca sa fie.
Ca sa poti scapa de asta iti trebuie vointa. Lenea se poate trata numai cu vointa (multa). Alta sansa nu ai.
Poti incerca si ceva sfaturi de aici:
http://www.cura-de-slabire.ro/sfaturi/vrei-sa-combati-lenea-afla-cum.html
Succes!
Ha...Cum scapi de lene?
Ai sa te intrebi la nebunie care este cel mai bun raspuns de aici pentru ca nimeni nu va da un raspuns chiar atat de bun pentru ca este cam greu de ales. Florr, singura solutie este (pentru copii) sucul cola. El iti da energie, adica nu energie sa sari in sus toata ziua, sa stai in pat dar nu poti adormi si nu stii ce sa faci. Daca bei suc de ala, Cola te apuca plictiseala apoi, incearca o partida de scris!
Îndepărtează toate cauzele alea cu care iti pierzi timpul. Stinge televizorul calculatorul, iesi la o mica plimbare de 10 -15 minute si cand te intorci in casa treci direct la teme si la lucrurile pe care le ai de facut pentru scoala fara sa te mai gandesti la nimic altceva, te concentrezi doar pe teme. Le vei face mai repede si vei mai avea timp si pentru lenevit.
Bafta!
Fa ce iti place in primul rand
Sa-ti zic ce am facut eu. Am o gramada de invatat la bio pentru bac si nu aveam chef! Asa ca mi-am luat serialul Dr.House (ca tot aflam chestii interesante) si dupa ce vedeam un episod ma puneam pe invatat (ma facea curioasa). Baga niste muzica antrenanta inainte de a face lucrurile ce le ai de facut si sa vezi ce repede iti vine chefu! Peace!
Pai problema sta am avut-o si eu dar am trecut peste ea cu ajutorul parintilor >pentru inceput mi-au intrezisa sa fac unele chestii (sa iesi toto timpul in parc ), apoi mi-au interzis televizoru (mi-au lasat calculatorul pentru teme dar m-a supravegheat sora mea ), in tot acest tim aveam multe teme si carti de citit cand am inceput sa ma plictisec sa atu degeaba am inceput sa scriu si sa citesc (am citit carti alese de mine ). acum sunt punctuala si imi fac temele la timp. Spar ca te-am ajuata sucez si ica oadta sper sa functioneze si in cazul tau.
Pai incearca sa scapi de ea prin ceva revigorant si gandeste-te ce bine te vei simti cand vei termina totul si vei primi nota buna