| Kqzu97 a întrebat:

Am "mustata" si este destul de vizibila. Ce pot face sa o decolorez. Apa oxigenata da rezultate, pentru ca mama nu ma lasa sa o dau jos si vreau sa fac ceva cu ea?

13 răspunsuri:
| BRoxana a răspuns:

E penibil, ma sa iti dai cu decolorant pe mustata, sincer, frate explica-i mamei tale ca totuuuusi nu-ti place, pentru ca pe tine te deranjeaza si nu-ti place pur si simplu rolling eyes fa-o sa inteleaga si eventual penseta ca sa nu-ti creasca repede si des.banuiesc ca nu ai 11 ani rolling eyes ma rog eu zic decat sa te chinui cu toate cacaturile mai bine te chinui sa o convingi pe mama ta, e de 10 ori mai usorlaughing

| hiphopbeatz a răspuns:

Bicarbonat de amoniu(de bucatarie)+apa oxigenata=decolorarea parului.

pace!

mariana
| mariana a răspuns:

Incearca s-o epilezi pentru ca atunci pentru o perioada nu va mai fi vizibila. Sunt convinsa ca acest lucru te dereanjeaza daca esti fata, nu este de loc placut. Daca esti baiat (dupa nume nu-mi dau seama, iar avatarul e posibil sa nu-ti reprezinte figura ta, atunci este cazul sa discuti aceasta problema cu tatal tau.
Totusi cred ca esti fata si fiins bruneta daca pufusorul respectiv este putin mai lung se observa. Ar fi o solutie si decolorarea cu apa oxigenata, ori perhidrol dar si atunci se vede si tot nu va fi in regula, de aceea singura solutie este epilarea.
Trebuie sa-i explici mamei tale ca fiind mai mare acum, te simti neplacut din pricina acestei "mustacioare si poate te duce la cosmetica si problema este rezolvata, insa te va costa ceva bani si eu nu cred ca este necesar. Poti si tu sa faci acest lucru si nu este prea costisitor.
Eu am rezolvat altfel aceiasi problema, mi-am cumparat un aparat de depilat facial denumit "Tweeze" ce poate fi comandat de la punto shop e-mail:info@puntoshop.it ori la www. puntoshop.it. Cand l-am comandat eu a costat cca 150 de lei si problema este rezolvata la cca 2 luni sau dupa cum observi ca perisorii au crescut se poate face depilarea si nu este nimic complicat.
Roaga-i pe parintii tai sa ti-l cumpere cu vreo ocazie festiva pentru tine si totul va fi rezolvat. Nu-ti face probleme, totul se rezolva si nici nu o sa mai stii ca perisorii respectivi au si existat.
Multa sanatate si nu te gandi la aceasta problema ca si cum ar reprezenta ceva special ce ti s-a intamplat numai tie, in general brunetele se confrunta cu aceasta situatie si ea se poate rezolva asa cum ti-am spus deja.

| Sara2 a răspuns:

Ori pudra decoloranta, ori benzile de ceara pentru fata (1 pe saptamana) poti lua mustata dar foloseste-le pe acelea pentru pocioare sunt mai concentrate, apa oxigenata nu te ajuta cu nimic

| Helene a răspuns:

Eu zic sa ti'o dai jos cu crema, fara sa stie mama ta.Pentru ca atunci cand o sa te vada n'are ce sa iti mai facahappy

| Elllaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Helene):

Imi palce cum gandesti! laughing

| florin752010 a răspuns:

Te epilezi.

| Sweet00gum a răspuns:

Eu nu iti sugerez sa te faci cu benzi de ceara... cand va creste inapoi, va fi mai groasa si va arata mai urat. Incearca sa o decolorezi, si doar in ultima instanta sa folosesti ceara

| Alex_2741 a răspuns:

Poi sa o dai jos nu e bine ca pai sa-r putea sa te trezesti cu ea mai maretongue. totusi incearca cu benzi mici cu ceara. sora mea facea asa si nu are acum nici pic din mustatatongue. si 2 cu apa oxigenata nu stiu thinking incearca si vezi ce iese dar sa nu o faci prea alba sau galbena pe urmahappy. Orikum Succes in a o indeparta

| oareux a răspuns:

Ia`o cu pensetastraight face
asa faceam eu inainte
sau i`ati de la magazin benzi depilatoare pentru mustatabig grin
sunt usor de folositwinking

| RomanMandruPanaMor a răspuns:

Te-as sfatuii sa tio dai jos, ca doar ce o sa-ti faca nici pe mine nu ma lasa, cu toate ca sunt baiat si dupa ce putea sa-mi mai faca? Dar faza este ca dupa creste mai mare si mai deasa si trebuie sa ti-o dai jos la 3 saptamanii maximwinking poate primestii sugestii mai bunewinking

| AnaBlackVampire a răspuns:

Pai exista o crema speciala care o decoloreaza si se poate achizitiona chiar si de la super-marketwinking Funda?big grin

| eubahhh a răspuns:

Sunt creme la veet pentru parul de pe fata.

sunt 2 creme si pui doar putin de fiecare le amesteci si te dai pe fata.numai nu in zona ochiilor.

chiar functioneaza. dureaza pana la 4 saptamana.

uitate printre cremele veet, sa fie pentru parul de pe fata...

pup:*