| sabygaby a întrebat:

Am nevoi de la sfaturi...
Ce Îmi puteți recomanda pentru par uscat și aspru, șampon și balsam? Va rog mult de tot

11 răspunsuri:
| Fantomatica a răspuns:

Iti recomand sa folosesti mai putin samponul pentru ca contine multe chimicale. Icearca sa folosesti niste produse naturale dar si balsamul ajuta. Din experienta vorbesc si sper ca te-am ajutat. happy

| Bejan_Mara_Ruxandra_1998 a răspuns:

Eu folosesc samponul daily repair de la Dove hidrateaza bine scalpul
Chiar dace se recomanda ca avand si balsam eu folosesc separat, mai exact pe cel" Pantene-proV anti hair fall" e genial chiar functioneaza si il recomand oricui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Măşti naturale.

| Blindeye a răspuns:

Exista un fel de soluții sub forma de spray. Le găsești în orice supermarket. De asemenea uleiul de cocos face minuni. Îți recomand cel de la Solaris...e cel mai bun.

| antoniaidk a răspuns:

Samponul sebum-control de la gerovital si balsamul ..de la kalos..se vindela kg... parul meu era aspru.dar acum.numai e cu aceste produse...mor parca fac reclama happy happy

| Blossom03 a răspuns:

Daca te tine buzunarul, eu iti recomand balsamul si samponul pe baza de ulei de la Matrix Oil Wonders.Eu am folosit balsamul si consider ca este cel mai bun balsam pe care l-am folosit(cel putin parul tau cu siguranta nu va mai fi aspru).Nu sunt foarte scumpe produsele, dar nici drugstore-uri ca Nivea, Dove, Garnier, etc. Pupici!

| kiri11 a răspuns:

Pentru parul aspru incearca uleiul de nuca de cocos, iar pentru uscare, vivese senso duo ulei, desi poti incerca si samponul, se completeaza happy

| Adry05 a răspuns:

Mie-mi place mult gama Syoss atat pentru sampon cat si balsam. Cauta si tu pe eticheta pentru par uscat si aspru. De asemenea, mastile cu ulei de masline si ou ajuta mult.

| catalina2016 a răspuns:

Buna, incearca uleiul de cocos. Il aplici pe parul uscat inainte de baie ( eu de obicei il aplic mai mult pe varfuri ) si il lasi sa actioneze cel putin 30 de minute.
Dupa baie o sa iti lase parul matasos si ti se va descurca mult mai repede.
Cu drag,

| FreakyChucky a răspuns:

Samponul iti usuca parul si il lasa aspru, deci foloseste un sampon care ti se potriveste si nu faci matreata de la el. Iar balsamul e esential daca doresti sa ai un par moale si matasos. Eu folosesc balsam cu ulei de argan, miroase super bine si isi face treaba.
Bafta :*