Mananca ce vrei da rin cantitati moderate, putin si des si fa-i cat mai multa miscare. Du-te la sala, sau pur si simplu fii activa pe timpul zilei precum: urca scari, mergi mult pe jos la pas rapid iar acasa fa-i cardio workout de pe Youtube. Incepe cu 15 minute si mareste incet-incet pana ajungi la 60 min pe zi
Totodata, bea minim 2 L de lichide, apa inseamna f mult in procesul de slabire si daca adaugi si o lamaie la 2 L o sa poti scapa cu timpul si de celulita daca ai.
Dieta disociata e singura in care poti manca cat vrei, dar pana si aia implica anumite sacrificii. Adica ai voie sa mananci un singur fel de aliment pe zi. O zi doar fructe, o zi doar legume, o zi doar carne, o zi lactate slabe si o zi orez. In ce ordine poti, iti dai seama ca fara prajeli, zahar, etc. Din pacate corp frumos fara sacrificii nu se poate, sa ne indopam si sa fim ca la 18 ani...trebuie ambitie si autocontrol, odata ce ti se micsoreaza putin stomacul vei vedea ca nici nu mai poti manca mult.
Fa sport si incearca sa iti faci un regim. evita mancarea grasa. si eu am problema asta. succes la slabit. :*
Mananaca mai des mancare. Portiile de mancare trebuie sa fie mai mici.
Nu manca seara mancaruri satioase.
Dupa ce ai mancat fa o plimbare, alearga pe afara etc.
Sper ca te-am ajutat
Singura dieta prin care am reusit sa scap de 15 kg in vreo 4-5 luni (si incercasem multe altele inainte) e asta : http://ay.gy/1grbYO
Sper sa mearga si pentru tine! :)
DaciaRomania întreabă: