In prima zi de scoala ma imbrac ori in blugi skinny albastri simpli, cu o pereche de botine bershka cu siret si talpa inalta, o bluzita animal print cu epoteti si o geaca de piele maro, simpla SAU daca e mai caldut, o salopeta neagra fara maneci, simpla, UK, o pereche de platforme albe simple si o geaca de piele alba, simpla.
Buna! Din cate inteleg de la tine, la scoala nu purtati uniforma.In orice caz daca aveti uniforma cel mai indicat ar fi ca macar in prima zi de scoala sa porti uniforma.In caz ca nu eu zic sa iti iei o camasa alba si niste blugi.Cam asa ar trebui.Iar in caz ca vrei sa pari elegant, puneti o vesta si un papion sau o cravata si niste pantaloni de costum.Cel putin la noi in scoala asa se face.
Sper ca te-am ajutat!
Pai, daca scoala e cu uniforma iti poti lua uniforma, te mai poti imbraca in Adidas, blug, tricou si un hanorac , sper ca te-am ajutat
In prima zi... Daca e cald afara eu ti-as propune sa te imbraci cu o rochie draguta cea care ii place tie si un maieu care sa mearga bine cu ea niste sandalute de vara dragute si toate acestea de ce culori vrei
In cazut in care e frig imbraca-te cu niste pantalon albi si o bluza sau maleta roz( Se potrivesc de minunee ) Iar de incaltat niste adidasi de firma care se poarta de preferat roz casa se asorteze cu bluza
FuuunDaa
DaciaRomania întreabă: