| OanaSiCamAtat a întrebat:

Am nevoie de niste pareri. As vrea sa abordez ori stilul class ori cel swag. Nu ma pot decide. As incerca sa le combin, dar nu stiu cat de bine ar fi. M-am gandit sa-mi iau haine si asa si asa, iar cand vreau ma imbrac intr-un fel, cand vreau in alt fel. O parere/Un sfat, ceva? thinking

6 răspunsuri:
| deliqventa13 a răspuns:

Te imbraci cu fiecare si le ceri pareri oamenilor, chiar si celor necunoscuti, vor fi mai sinceri.Sau te gandesti ce te-ar reprezenta cel mai bine pe tine, ce stil ti-ar reflecta personalitatea happy funda? big grin

| OanaSiCamAtat explică (pentru deliqventa13):

Chiar nu stiu ce sa zic. Adica sunt streeter (dansez street-dance) si aici vine partea cu swag-ul, insa in ultima zi de scoala am mers class si mi-au zis multi ca arat bine asa si aici vine partea cu class-ul. laughing

| FallingLeaves a răspuns:

Swag'ul este pentru cei care inca au suflet de copil, indiferent de varsta. Class'ul este pentru ceva serios, evenimente, s.a.

| OanaSiCamAtat explică (pentru FallingLeaves):

Am un prieten (in clasa cu mine) care abordeaza si class-ul si swag-ul fara sa fie vreun eveniment. Cand e cu swag, ai spune ca e streeter sau rapper (dar e skater si biker laughing ), iar cand se imbraca class ai zice ca-i scos din revistele de moda. o.O

| FallingLeaves a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te imbraci cum simti tu si sa lasi trendurile acestea la o parte. Important e sa iti placa tie. Nu incerca sa fii ca altii. Bafta! happy

| OanaSiCamAtat explică (pentru FallingLeaves):

Imi place si swag-ul si class-ul. Le ador, dar nu stiu pe ce sa ma bazez. laughing)