| afrodita3333 a întrebat:

Am nevoie de sfatul fetelor care se epileaza la salon. Zilele unrmatore o sa ma duc sa imi fac o programare la un salon. Voi cat dati pentru o epilere pe picioare, la axila si o epilare in jurul liniei bikinilor? Este mai bine sa cer sa fiu epilata cu ceara de unica folosinta? Ati avut incidente neplacute la salon?

1 răspuns:
| Hopeless19 a răspuns:

Ceara de unica folsinta ( ceara rece ) nu smulge intr-adevar firele ci mai mult le rupe. Te sfatuiesc sa folosesti ceara calda. Sincer? Eu din proprie experienta te sfatuiesc sa nu te duci la salon pentru epilat. La salon, te fac cu aceiasi ceara si pe tine si pe inca 100 de persoane, numai ca o dau prin strecuratoare ca sa nu ramana parul. ESTE NEIGIENIC. Cel si cel mai bine, iti iei tu ceara si te faci singura sau rogi o prietena. Se pot lua multe boli, in special de piele, daca mai multe persoane folosesc aceiasi ceara. In loc sa dai banii la salon, iti cumperi tu, este foarte ieftina, in jur de 5-6 lei o cutie de 150 gr si cu 3 cutii te faci pe tot corpul foarte mult timp. O sa observi diferente, atunci cand te duci la salon si te iriti si cand te faci tu acasa, nu ai nici cea mai mica problema.