| EllyEllu a întrebat:

Am nevoie de un fond de ten cu o acoperire mare. De unde as putea cumpara unul bun, dar sa fie la un pret decent?

8 răspunsuri:
| Cristina281606 a răspuns:

Din catalogul Avon poti lua: corectoare, fond de ten foarte bun.

| Lauraaa2 a răspuns:

Daca esti adepta cumparaturilor online, iti recomand www.aoro.ro. Sunt produse de calitate la preturi acceptabile. Succes!

| Cristina281606 a răspuns:

Din catalogul Avon poti gasi si corectoare pentru fata.

| Mikhtarian a răspuns:

De prin reviste, ori de prin magazine.

| Miire a răspuns:

Pai eu nu ma dau in vant dupafondurile de ten scumpe cum ar fi cele de la avon.De curand mi-am cumparat de la un magazin un fond de ten CASHMIR MINERAL FOUNDATION 50 LIGHT HONEY MIODOWY.Mie imi place si e 7 lei. laughing. Eu cumpar fonduri de ten de pe rafturi laughing.E ok totusi si da o senzatie de bronz la fata.

| auroraadely a răspuns:

Buna daca ai nevoie de o acoperire superba incerca corectorul de la MAC este o firma foarte buna sa stii ca nu ai nevoie de un fond de ten mare calitate daca ai de exemplu un fond de ten de la oriflame sau avon sunt foarte bune si acelea dar trebuie sa alegi un corector bun si de calitate parerea mea este ca cel de la mac sau sephora sunt bune dar putin cam piperate la pret dar sunt de calitate si te tine foarte mult sper ca ti-a fost de folos pupici happy

Răspuns utilizator avertizat