Ai facut o greseala folosind lama, dar in timp poti repara greseala, daca esti dispusa sa "suferi" putin, asa cum fac toate babele aspirante la frumusete.
Du-te la salon, si daca ai noroc de o cosmeticiana cu maini de aur, dupa cateva sedinte de ceara calda ( poate si benzi de unica folosinta, depinde cu ce lucreaza) parul va creste mai greu, mai rar si mai subtire. Daca stie cum sa lucreze, te asigur ca nici durere nu va fi prea multa!
Eu m-as face mereu la salon, imi place la nebunie, nu ma doare mai deloc si rezultatele sunt vizibil mai bune, plus ca nu e nici scump. Un epilat total (maini, picioare, axila, inghinal) costa pana in 50 lei. Cu toate astea, nu prea am timp, asa ca apelez la epilator, insa nu e grozav, doare primele dati destul de rau, apoi se mai amelioreaza durerea, insa nu smulge toate firele de par si de multe ori ma aleg cu fire crescute pe sub piele pe care le scot cu chin, asa ca nu-ti recomand metoda asta decat daca nu esti sensibila!
Cremele depilatoare au acelasi efect ca si cel al lamei.
Ceara rece din comert este o solutie de urgenta, insa nu o recomand, daca nu stii cum sa te faci corect, nu iei toate firele de par, ramai cu ceara pe care o scoti cu greu, te mai alegi si cu niste vanatai frumusele...
Cel mai bine e la salon!
Acum, decizia ramane sa o iei tu!
Succes, pa-pa!
2 cuvinte pentru tine : ceara + salon. e singura solutie eficienta si de durata. sau ai putea sa te amagesti cu creme Veet si benzi ( desi nu iti recomand ). Spor la epilat!
Eu sincer iti recomand cremea depilatoare veet (incearca pentru pielea sensibila) si benzile care sunt f bune.inghinal cam doare dar vb aia baba sufera la frumusete
Pai nu mai ramane decat o singura solutie, care e foarte simpla : crema depilatoare!
Tu ai gresit cel mai rau la inceput cu lama, te inteleg, cel mai de folos ar fi acum sa continui cu ceara chiar daca e dureros; folosit de mai multe ori radacina se va lasa si nu va mai fi asa de dureros. Cu crema depilatoare te-as sfatui sa nu incerci pentru ca se va ingrosa si indesa parul si mai rau.
Te înțeleg perfect ca nu suporți durerea.
Toate avem problema asta, dar trucul este sa găsești o ceara care nu doare asa mult.
Nu îți recomand cea de unica folosința deoarece este o tortura.
Ceara clasica cât mai deschisa la culoare mi se pare minunata acum totul depinde de tine căci trebuie sa experimentezi cât mai mult.