Majoritatea fetelor din clasa mea si eu de asemenea il avem in scari. Ce sa spun, este destul de dragut, in special daca ai parul ondulat si des se vede :X Eu m-am tuns de curand, la inceput nu mi-a placut imediat dar dupa efectul s-a vazut. Daca nu iti place placa iti recomand in scari sa iti faci parul.Bafta.
Uita-te aici, poate gasesti vreo idee de coafura care sa-ti placa http://www.karena.ro/......te_in_voga
Nu trebuie neaparat in scari...filat.daca e.nu stiu. Oricum ferestete de breton(mai ales drept). Si da, poti sa te tunzi asa sau filat.
Fuunndiiiitooii?
Cel mai indicat e sa ceri frizerului sa-ti fileze parul... Sa ti-l subtieze.
Si in functie de 'coafura' iti recomand spuma de par. Insa nu in cantitati mari.
Iar parul indreptat cu placa nu e un lucru rau. Din cand in cand e ok, nu dauneaza parului... Eu folosesc aproape zilnic presa, am parul putin ondulat... O ador! Fa un efort (financiar) si cumpara-ti una in caz ca nu ai. Cand eram in liceu imi luam presa la scoala si le indreptam parul si colegelor mele. Erau toate innebunite dupa presa. Aveam o singura colega ce tipa din rasputeri 'N-o sa-mi indrept niciodata parul cu presa, o sa-mi stea oribil!' - pana si l-a indreptat pentru prima oara. De-atunci nu se mai desparte de presa
Nu-l tunde in scari ca o sa stea si mai infoiat.
Iti zic din experienta!
Georgian1992 întreabă: