| Teleshpenker a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor!
O sa fie o petrecere la mine la scoala, si nu prea pot merge din cauza unei probleme...cosurile!
Va rog ajutati-ma
Stie cineva o crema, un tratament, ceva de genul asta ca sa imi treaca cosurile in cateva zile?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| geoanarandi a răspuns:

Da-ti pe cosi cu un creion corector apoi cu fond de ten sh daca fondul de ten luceste dai sh cu pudra
nu o sa de mai vada asa
sh mai intai le storci bine

6 răspunsuri:
| TPUSenior01 a răspuns:

Eu una am auzit ca sa te dai cu zeama de la usturoi sau cu miere de albine dar nu stai mai mult de 5 minute si apoi te speli pe fata bine si astepti 2 3 zile am incercat cu faza cu usturoi si a mers fara ele BAFTA!big grinbig grinbig grinbig grintongue

| Giulia_7179 a răspuns:

Fond de ten... daca ii asa de urgent.Iti recomand fonsul de ten de la Maybeline se numeste Affinitone

| DelphhiN a răspuns:

Da da usturoi...j iti miroase fata a usturoi de nu se mai atinge nimeni de tine.laughinguite eu cred ca e cel mai bine asa le spargi si le storci bine si te dai cu spirt sau zeama de lamaie se usuca.fac coaja si cad dar asta ar insemna se te dai de vreo 5 ori pe zi cu spirt sau zeama de lamaie fundissa?

| clarobscur a răspuns:

Iti recomand ceaiul de musetel. Are efect antiseptic. Calmeaza tenul si-l catifeleaza. Sper sa-ti fie bun!

| Maria123 a răspuns:

Esti singura care are cosuri? N-as crede.Nu-ti mai crea probleme si oricum fondul de ten acopera foarte bine, aproape ca nici nu se observa.

| Elena_7356 a răspuns:

Iaurt sau miere amestecata cu o aspirina pisata
20 d min, de 2 x pe saptamana