Deci iti tai pielitele de la unghii, le faci, te epilezi cu epilatorul dupa aplici o crema hidratanta, cu cateva ore inainte de eveniment poti sa te dai cu niste spray de corp stalucitor, pentru brate daca nu esti multumita de bratele tale cumpara-ti o rochie care sa le acopere in partea de sus, aplica o masca de par iar daca nu ai una poti sa tii-o faci singura amestecand samponul tau cu alooe vera, pentru intepaturile de tantar si semnele de la cazaturi poti sa tii le dai cu putin fond de ten chiar daca nu e indicat, iar acneea aici e mai complicat daca ai cosuri coapte si unflate cumpara-ti Isotrexin si te dai cu el seara iar a doua zii cosurile sunt considerabil mai mici si aplici o crema hidratanta si dupa te dai cu fond de ten corector si pudra
Unele din ele se pot face intr-o singura zi. restul...trebuia din timp sa te programezi pentru operatii
Pai!
Te speli, te epilezi, iti faci manichiura, pedichiura. Iti pui o masca de par, te speli iar, te dai cu o crema hidratanta. Maschezi ce se poate cu corector, fond de ten, te coafezi. Adica lucruri normale!
"toate acestea vreau sa dispara/arate perfect!" asta suna ca si cum ai avea nevoie de o minune! La un salon, in jumatate de zi, poate ca ar semana cu o minune, dar daca nu ai timp de salon trebuie sa te descurci facand lucruri normale. Nu stiu ce ajutor miraculos ai putea primi pe TPU in privinta asta.
Nu am timp! Sunt plecata din tara ( cu o excursie), mai stau 2 zile, a 3-a zi ma intorc, si iti dai seama ca nu am timp.
Cum pot sa te ajut eu cu pedichiura si manichiura? Trebuie sa te descurci singura! Usturoiul vindeca acneea si sucul de lamie curata tenul.
zSchizophrenic întreabă:
Alex10092003 întreabă: