Deja s-a zis lama,
de ce nu incerci sa te mai agati din nou?
stiu ca un prieten de a lu' tata tot la fel isi rupse blugii, la genunchi, si si-a taiat si la celalalt genunchi!
eu cred ca ar merge cum vrei sa faci
Eu am facut unii cu lame din acelea numai de metal. Pur si simplu ii tai pe directia pe care vrei.
Pai daca vrei sa ii faci ca cei prezentati ar fi bine sa iei o foarfeca zimtata si sa ii zgarii vertical sau orizontal(de preferat vertical)pana cand incep sa para tociti.Dar sa nu exagerezi cu zgarieturile pentru ca sti si u...ce e mult strica...Dar daca sunt rupti ai putea sa astupi cu un petic cu un imprimeu dragut dar care sa se repete cu acelasi model si pe celalalt picior.intr-un timp parca se gaseau la magazine(in oraselul meu cel putin) niste chestii pe care le puneai pe bluza sau pantalon cu ajutorul masinii de calcat(avea un lipici care la caldura devenea lichid dupa care ramanea fixat)
uite ca sa-ti faci o idee despre ce vorbesc...http://www.google.ro/......tp?/imgres
intra aici si vei vedea niste super pantaloni ideea este legata de faptul ca la ambii genunchi modelul pantalonului are incorporat un anumit accesoriu
super tare mi se pare mie
dupa care u t poti inspira
:D
sper ca am fost de ajutor
kiss you
:X
Cu o lama, si se taie doar orizontal, ca sa ai ca in imagini, dar nu taiat de sa treaca lama prin blugi, ca si cum i-ai zgaria.
T30D0RA întreabă: