Un bun remediu, este sa stai mai mult la aer curat fara sa mai iti strici si obosesti ochii la calculator, care din pacate cam pe toti ne aduce timp indelungat langa el... Apoi sa stii, ca poti face infuzie de ceai de albastrele (e renumit pentru asta) si sa iti pui comprese pe ele cu el caldut. Sigur ca nu o poti face mereu, dar pentru noi,- sexul slab -, s-au inventat multe : creion anticeacan in culoarea tenului sau putin mai deschis estompat de un puf de pudra, de la ce firma gasesti sau ti-l poti permite. Dar fiecare are frumusestea sa, dar Ea, vine din interior, din sufletul frumos si curat al varstei minunate pe care o traiti. Iti doresc numai bine, fiecare sfat sa il primesti cu bratele deschise si sa iti folosesca. Sa ai un week-end minunat, incarcat cu sanatate si voie buna. Te imbratisez, Lucien.
Aplica seara inainte de culcare rondele de castraveti proaspeti, cuburi de gheata sau pliculete folosite de ceai de musetel! timp de 15 min cca.
S-ar putea sa ai o problema de sanatate si ea sa fie cauza acestor cearcane. Incearca intai cu vizita la medicul de familie. Exista creme speciale pentru ele, dar ar fi bine sa ti le recomande medicul ca poti face alergie daca esti o persoana sensibila. Un remediu la indemana ar fi sa pui pe ele pliculete de ceai racite(Ceaiul verde sau ceaiul de musetel reuseste sa calmeaze ochii obositi si umflaturile din jurul lor) sau chiar de dischete demachiante imbibate in ceai. Aplica pe ochi si tine-le timp de 10 minute.
Trebuie sa stii ca niciun tratament (crema, gel, retete naturiste) nu va reusi sa te scape definitiv de cearcane. Ele nu fac altceva decat sa diminueze "negreala" de sub ochi.
http://www.topsanatate.ro/......24656.html
http://www.miresici.ro/f74/18759-cearcanele-remedii-rapide/
Comprese de apa rece sub ochi, sau mai bine ceai verde -plicuri sau comprese. face minuni
Si eu am cam aceeasi problema; nu intotdeauna este de la lipsa de somn, desi este o cauza destul de frecventa. Verifica daca nu cumva ai o problema de sanatate.
Sincer nu o sa scapi de ele dar am o metoda prin care sigur o sa scapi de ele.
ia-ti o crema de cearcane pe verde de la oriflame.
daca te dai in fiecare zi o sa scapi de ele.