| c4nd4leante a întrebat:

Am niste haine pe care le tin intr-un dulap de 1 an şi aş vrea sa le dau la un second-hand. Nu sunt cârpe, sunt in stare bună. Cum se procedează?

Răspuns Câştigător
| Samedaniel33 a răspuns:

Foarte simplu, se procedeaza.
Te duci la un second hand si intrebi!

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa le vinzi le poti pune pe Facebook Market sau chiar pe profilul tau.

| Mopmop a răspuns:

Vrei sa le vinzi sau sa le donezi?
Primul caz nu stiu ce sa zic sa faci insa in cazul 2 le pui intr -un sac si le pui in fata usii SH-ului.

| Fabianaa a răspuns:

Mergi la second-hand si te interesezi sau intri in contact cu o firma care se ocupa cu asa ceva.

| Aurora99 a răspuns:

Buna! Vand haine, accesorii, pantofi, tot ce am prin dulap si in general tot ce am prin casa si nu imi mai trebuie in stare foarte buna si la preturi accesibile. Majoritatea sunt luate din mall, deci sunt de firma. Altele sunt nou-noute, nepurtate. Vreau sa scap de ele cat mai repede deoarece nu mai am pic de loc in casa. Orice iti trebuie, da-mi mesaj in privat si iti trimit poze/video pe whapp sau messenger, raspund la orice detaliu. Am experienta cu clientii de 3 ani.Zi faina!

| c4nd4leante explică (pentru Aurora99):

Dati-mi si mie va rog messengerul dumneavoastra ca sa putem vorbi in privat. Aveti o pereche de tenisi negri cu marimea 37? Sau tricouri largi cu imprimeu/fara imprimeu?