anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am niste pantaloni albi cu flori albastre si roz. Sunt draguti si imi vin bine dar nu prea stiu cu ce sa-i port. Ce ar merge la ei?

Răspuns Câştigător
| sashihy a răspuns:

Pai pune.ti si u o bluza alba sau roz cu albastru,,, cand vrei sa asortezi ceva trebuie sa gasesti culoarea respectiva si pe celalalt obiect vestimentar. Daca vrei poti sa folosesti si culori cromatice respecti rosu merge cu verde sau mov merge foarte bine cu galben.albastru merge cu portocaliu.astea sunt culorile cromatice si daca ai vreo intrebare in leg cu asta intreaba-ma.La incaltaminte poti folosi la fel culorile dar ai grija si ce fel de incaltaminte merge cu pantalonii.ca de exemplu la pantaloni cu tur nu poti sa pui pantofi cu toc...winking bafta:*

17 răspunsuri:
| tequila777 a răspuns:

Tricoul e musai sa fie uni - intr-o singura culoare.
Cel mai misto merge cu un tricou alb; mai merg ca culori: bleu, roz ( culorile din imprimeu) dar si bej, gri, poti purta si negru, seara, daca pui si sandale negre _______ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!

| ioana1704 a răspuns:

Cu un tricou sau bluza in culorile de pe pantaloni :alb, roz sau albastru. Atentie bluza sa fie intr-o culoare daca pantalonii sunt cu imprimeu

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Un maieu alb stramt pe care sa il bagi in pantaloni.sau un tricou mai larg peste burta care sa il lasi cum stalaughing

| Iiiiioana a răspuns:

Un tricou cu ceva vesel pe el, un maieu simplu...o camasa colorata cu un top intr-o culoare pe dedesubt, un maieu alb si unul colorat pe deasupra...asta merge aproape cu orice

| Alessyaaa a răspuns:

Bluza roz sau alba(nu purta bluze inchise la pantaloni albi)winking

| Marie_9156 a răspuns:

Depinde si de forma lor daca sunt casual, sport. Incearca in orice caz sa pui un top/bluza alba cat mai simpla care sa compenseze imprimeul de pe ei. Daca pui inca ceva foarte complex cred ca o sa dai gres, incarcand tinuta. Iti recomand ceva foarte simpu in partea de sus. Daca sunt loose, mai sport pune o pereche de snikeri simpli, daca sunt eleganti o pereche de sandale, platforme. Cauta sa compensezi cu simplitate daca sunt prea incarcati.
Blogul meu:http://newevolutionofthe2ne1century.mug.ro/
O sa postez subiecte interesante despre moda

| Zuzy244 a răspuns:

Un tricou albastru sau roz sau chiar alb si niste sandale sau opincutehappyFundita?:*

| Maraa a răspuns:

Pai ori o bluza alba simpla, ori una cu albastru si rozbig grin

| Anime1222 a răspuns:

Maieu negru poate fi si cu dantela funda?

| GEORGY_4531 a răspuns:

Buna! sunt cumva acei pantaloni care au aparut acum dinaceea inflorati? daca da, ii poti asorta cu un tricou alb cu ceva dragut pe el cu un scris ceva sau cu un maieu de orice culoare mai preferat este negru sau gri crede-ma am sieu pantaloni dinastia si ii pot mai mult cu maiou. sper ca te-am ajutat.

| roky26 a răspuns:

La acesti pantaloni ar merge o bluza care are nuanta din pantaloni, adica una alba roz sau albastrasau un tricou cu alb si roz.Succes! Pupici!

| Andreea_4752 a răspuns:

Un tricou albastru ar merge!

| FeelingFine a răspuns:

Inteleg ca ne ceri ajutorul dar de ce ne intrebi pe noi? nici macar nu stim ce haine ai si tu ne ceri ajutorul. dupa imaginatia mea ar merge cu ceva deschis la culoare, dar doar cu atat te pot ajuta. straight face

| escroaca a răspuns:

Un tricou simplu roz, albastru sau chiar albsmug

| Andrewz a răspuns:

O camasa alba cu maneca scurta cred ca s-ar potrivi.

| originalgirl a răspuns:

Poti sa-ti iei un tricou gri,galben, roz, culori deschise.

| AneCriss a răspuns:

Paii.presupun ca sunt de varabatting eyelashes.Ar merge un maieu albastru, roz sau albbatting eyelashes. Uita-te la pantaloni si vezi care culoare iese in evidenta mai multwinkingSi papucii.o pereche de sandale albe sau sa aiba culoarea maieului. Aaa.si ai putea sa iti iei un maieu negru dar papucii tot negrii sa fie.pup:*