anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o curea cu semnele pacii cu ce as putea sa o asortez astfel incat sa para cat de cat mai eleganta? Help me

Funda! happy

5 răspunsuri:
| Cristary a răspuns:

Semnele pacii? Sau zeul incornorat? /:)
N-o lua in nume de rau, dar, nu-i semnu' pacii!
Iti sugerez sa te uiti la asta, poate mai deshizi ochii: http://www.youtube.com/watch?v=rhqtLefUvA4&feature=related
Imi pare rau pentru. felu' meu de a vorbi, da ma infurii cand vad ca sunteti atat de orbi! Huh :|

| Zero a răspuns:

Buna Mymii kiss uite parerea mea e ca ai putea sa o asortezi cu niste pantaloni scurti adica foarte scurit daca ma intelegi:". si o rochita gen tricou din acela mai lung thinking dar elastica josbatting eyelashes sau si simpla si pe deawsupra pti pune cureaua ta. o sa arate super, sau daca vrei elegant, o rocie lunga dar mulata si centura pe deasupra happy acum cum iti place pupkiss oricum tot n o sa aratiwinking

| Miruna_7873 a răspuns:

Din moment ce cureaua e mai hippie nu o poti face sa fie eleganta.
Pentru ca e vara si e frumos si afara ai putea sa o pui la o pereche de blugi (scuri; lungi) simpli si sa o asortezi cu un tricou simplu colorat. Iar in picioare skateri.
Asa vad eu tinuta perfecta pentru aceasta curea.

| Fury a răspuns:

Http://metropotam.ro/mediaserver/S/n/peace_symbol_jpg.gif
Daca asta este semnul de pe cureaua ta sa stii ca este semn satanist. Semnifica lepadarea de Iisus Hristos reprezentand o cruce intoarsa cu bratele frante. Asta mi-a spus profa de religie ca semnifica, ea nestiind ca reprezinta si semnul pacii ea ne-a zis asa ca sa stim.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum