| Sara2 a întrebat:

Am o dilema, in seara asta iubitul meu mi-a spus ca ii plac blondele, eu sunt roscata, i-am zis ok sa-si caute blonda si a zis sa nu mai spun asa, eu cred ca daca ar aparea o blonda frumoasa m-ar parasi, nu stiu ce sa fac, ce ma sfatuiti? sa-l las? m-am simtit data la o parte

9 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Ei nu cred ca a zis#o in sensul asta. poate si tie'ti plac brunetii cu ochii albastri dar nu cred ca l'ai lasa pe iubitul tau pentru un asemenea speciment. pentru a inlatur orice complex. vopseste'te blonda

| andytza a răspuns:

Baietii mai cauta si sa te tachineze, stai linistita.
Trebuia sa-i spui ca si tu pentru baietii cu ochii verzi, de exemplu ai o slabiciune.Sunt vorbe aruncate-n vant, nu te speria! Daca va aparea vreo blonda mai frumoasa si te va lasa, sincer, ce crezi ca ai pierde? Iti spun eu, nimic, dimpotriva.

| Bacemi a răspuns:

Nu cred ca te-ar parasi. Tine la tine. Oricine are un partener de vis cu niste trasaturi bine stabilite dar e irelevant. Orice persoana are farmecul ei. Probabil ii placi mult altfel nu ar sta cu tine.

| Brigitta a răspuns:

Nu cred ca toata personalitatea ta sta in culoarea parului... Si ce daca ii plac blondele?
Tu ai incredere in tine, fii mandra de cine esti si nu te lasa influentata de astfel de vorbe.
Si daca chiar crezi ca te-ar lasa pentru o oarecare blonda atunci nu merita sa-ti mai bati capul pentru el...

| pysyuctzza a răspuns:

Asta nu inseamna ca nu te mai iubeste, sau ca daca ar aparea o blonda sar duce cu ea, Poate este doar un mod de a te face geloasa poti sa ai parul alb in patratele negre (cred ca ar fi misto laughing) dar pe voi va leaga ceva mai mult decat culoarea parului... si stii cum se zice de ce se fac bancuri despre blonde? sasi mai aminteasca barbati de ele! big grin

| georgiana a răspuns:

Ei si tu acum, sa te paraseasca pentru ca nu esti blonda.Nu cred. daca nu te duci la salon si ai rezolvat treaba.by`

| ioanaz a răspuns:

Eu cred ca daca nu te placea de la inceput nu erati acum impreuna nu? Tu de la inceput ai fost roscata nu? Nu cred ca are rost sa-ti faci griji! el sigur te place asa cum esti, altfel te lasa pentru o blonda.

| smileforme a răspuns:

Poate ii plac blondele doar fizic...
dar daca tu esti roscata si el sta cu tine inseamna ca pe tine te place moral cat si fizic...nu cred ca te-ar parasi asa ca stai calma

| anss23 a răspuns:

Tu crezi ca daca te-ai vopsi blonda nu ar mai exista nicio sansa ca iubitul tau sa te paraseasca pentru alta blonda? Daca el se simte atras de alta fata nu mai conteaza ca si tu esti blonda...