Papucii se poarta la plaja, eventual vara la terasa. La orice tinuta cat de cat eleganta se poarta obligatoriu dres si sanda sau pantof.
La fusta si ma ales pentru banchet nu merge tricou, incearca sa ii iei o bluzita mai asortata, iar sandalutele sa nu iti lipseasca sint mai elegante acum, mai ales ca e cald, daca iti este incomod la banchet te poti schimba in pantofi daca vrei, parerea mea este ca e mai elegant cu sandale si fustita decit cu pantofi.Bafta multa si distractie placuta.
Eu zic sa megi in sandale si cand obosesti iei papuceii in picioare.
cat dspre tricou eu zic ca merge dar. nu ar fi mai ok o bluzita?
Tricou nu, pentru ca e vorba despre o petrecere deosebita. Ai spus ca e tinuta pentru banchet, nu-i asa? Atunci alege o bluza vaporoasa. Nu o sa regreti! O sa fii invidiata de celelalte fete.
In privinta incaltarilor, eu iti recomand sandalele, pentru ca sunt mai elegante. In pantof piciorul e mai sigur, dar nu arata atat de frumos. Si pe deasupra, s-ar putea sa-ti transpire picioarele in pantofi.
Orice ai alege, fii increzatoare in tine, zambeste si bucura-te de momentul unic al banchetului.
Eu cred ca ar merge mai bine o camasuta alta mai sexi, iar sandalele daca sunt asortate tinutei merg in deschidere - papuceii mai tarziu
Eu zic sa iei ce-ti place tie mai mult sa te simti bine, comoda asta face mai mult decat parerea celorlalti a si DISTRACTIE PLACUTA!
La fusta trebuie sa asortezi o bluza mai eleganta, sau sa gasesti camasauta potrivita! Sandale merg, si sa ai papuceii la tine pentru spre final cum zice si secretel... Eu si acum ( dupa 7 ani ) port pantalonul ce mi l-am facut pentru banchetul de final de a 12-a, la care am asortat o bluzita foarte frumoasa!
Sub nicio forma nu poti merge la banchet cu un tricou! incearca o camasuta colorata, nu alba...alb-negru...prea clasic... poti alege o culoare mai indrazneata! cat despre papucei...ar merge, dar sandalele iti dau o nota mai sexy... distractie placuta!
De ce nu incerci o rochita, vaporoasa de vara http://www.starshiners.ro/care sa ti se potriveasca iar in ceea ce priveste incaltamintea .parerea mea este sa iti iei sandalele avand in vedere ca este vorba despre un banchet si vei fi mai inalta, admirata si invidiata.cat despre tricou.nu este o idee buna. daca nu iti gasesti o rochita pe gustul tau.incearca o bluza eleganta, vaporoasa...
Petrecere frumoasa si distractie palcuta!