anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o fusta pentru banchet, neagra inflorata cu flori albe si ma intrebam daca merge sa imi iau un tricou alb? si mai am o problema! mi-am cumparat niste papuci cu toc, aranjati, dar colegele mele spun k e mai bine sa vin in sandale! asta nu e o problema, ca am si sandale, dar in papuci ma simt mai bine! voi ce ziceti?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Papucii se poarta la plaja, eventual vara la terasa. La orice tinuta cat de cat eleganta se poarta obligatoriu dres si sanda sau pantof.

mlm
| mlm a răspuns:

La fusta si ma ales pentru banchet nu merge tricou, incearca sa ii iei o bluzita mai asortata, iar sandalutele sa nu iti lipseasca sint mai elegante acum, mai ales ca e cald, daca iti este incomod la banchet te poti schimba in pantofi daca vrei, parerea mea este ca e mai elegant cu sandale si fustita decit cu pantofi.Bafta multa si distractie placuta.

Janina
| Janina a răspuns:

Eu zic sa megi in sandale si cand obosesti iei papuceii in picioare.
cat dspre tricou eu zic ca merge dar. nu ar fi mai ok o bluzita?

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Tricou nu, pentru ca e vorba despre o petrecere deosebita. Ai spus ca e tinuta pentru banchet, nu-i asa? Atunci alege o bluza vaporoasa. Nu o sa regreti! O sa fii invidiata de celelalte fete.
In privinta incaltarilor, eu iti recomand sandalele, pentru ca sunt mai elegante. In pantof piciorul e mai sigur, dar nu arata atat de frumos. Si pe deasupra, s-ar putea sa-ti transpire picioarele in pantofi.
Orice ai alege, fii increzatoare in tine, zambeste si bucura-te de momentul unic al banchetului.

auran
| auran a răspuns:

Eu cred ca ar merge mai bine o camasuta alta mai sexi, iar sandalele daca sunt asortate tinutei merg in deschidere - papuceii mai tarziu

| cristina_6456 a răspuns:

Eu zic sa iei ce-ti place tie mai mult sa te simti bine, comoda asta face mai mult decat parerea celorlalti a si DISTRACTIE PLACUTA!

| alexam a răspuns:

La fusta trebuie sa asortezi o bluza mai eleganta, sau sa gasesti camasauta potrivita! Sandale merg, si sa ai papuceii la tine pentru spre final cum zice si secretel... big grin Eu si acum ( dupa 7 ani ) port pantalonul ce mi l-am facut pentru banchetul de final de a 12-a, la care am asortat o bluzita foarte frumoasa!

| Mya a răspuns:

Sub nicio forma nu poti merge la banchet cu un tricou! incearca o camasuta colorata, nu alba...alb-negru...prea clasic... poti alege o culoare mai indrazneata! cat despre papucei...ar merge, dar sandalele iti dau o nota mai sexy... distractie placuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca e mai bine in sandale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fuste la moda

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine ar fi sa mergi imbracata din 3 piese:palarie poseta si sandalelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este deloc bine cum zci ca ce dq iti iei tricou la banchet? nu te-ai saturat de el? e mai bine o rochita si sandale :/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bine e sa alegi ce ti-a propus anomim
" Cel mai bine ar fi sa mergi imbracata din 3 piese:palarie poseta si sandale

| maya_1276 a răspuns:

De ce nu incerci o rochita, vaporoasa de vara http://www.starshiners.ro/care sa ti se potriveasca iar in ceea ce priveste incaltamintea .parerea mea este sa iti iei sandalele avand in vedere ca este vorba despre un banchet si vei fi mai inalta, admirata si invidiata.cat despre tricou.nu este o idee buna. daca nu iti gasesti o rochita pe gustul tau.incearca o bluza eleganta, vaporoasa...
Petrecere frumoasa si distractie palcuta!