anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o groaza de cosuri si punctulete micute de grasime pe fata(zgarbunte) de la inceputul lunii de cand sunt in vacanta in strainatate! Nu stiu ce sa ma mai fac sa scap de ele.Nu ma dau cu fond de ten pe fata ca sa-mi iasa vreun cos. In Romania ma mai dadeam sa nu se vada cearcanele si foarte putin pe barbie cand mai imi apareau cate un cos,doua.
Cred ca este si din cauza alimentatiei.
-beau apa minerala aici(de la magazin).In Romania consumam numai apa de la izvor,foarte rar minerala.
-painea e cam naspa, e foarte naspa aici in Italia, parca e dulce.In Romania mancam numai paine neagra, cu seminte si totodata consum paine numai la anumite alimente deci nu mereu.
-am o greutate de 48 kg constant si inaltime de 1.60
-stres nu.Nici in Romania
-zahar/ciocolata aici mult mai des.In Romania mai rar.
-alimentatia: nu stiu, e diferita mancarea aici fata de ce avem noi in tara, pizza nici ea nu i cine stie ce.
-sucuri: beau sucuri neacidulate de diverse fructe.
-am inceput sa ma dau cu apa oxigenata pe fata ptc usuca insa momentan nimic.In Romania foloseam si obisnuiesc sa folosesc Benzac(o crema anti-acneica cumparata de aici din Italia si sunt foarte bucuroasa de ea, desigur de obicei nu am acnee decat cateva cosuri cum au toti adolescentii de 18 ani INSA ACUM OBRAJII MEI SUNT PLINI DE COSURI ENERVANTE)
-probabil si de la caldura mi-au iesit.In Romania am clima, e mereu racoare in casa, aici geamul lasat deschis sau dusul sunt ultimele cai de scapare
-noaptea aici, obisnuiam sa transpir enorm, momentan au mai scazut putin temperaturile insa nu cu mult.
De la ce ar putea fi? Si totusi cum sa le tratez pana ajung in ţara la sfarsitul lunii?

1 răspuns:
| annempx a răspuns:

Cred ca iti ies punctele alea de grăsime de la ce mănânci (dulciurile si pâinea aceea), si eu am avut puncte de grăsime de la prostiile pe care le mâncăm, dar am renunţat la mancare proasta şi am inceput sa ma dau cu o solutie speciala pentru puncte de grăsime. Renunta la dulciuri si la multa pâine si cel mai probabil vei cscapa de ele.