| andreea13_5992 a întrebat:

Am o intrebare:
Am niste puncte negre si as vrea sa le fac sa dispara. Ce-mi recomandati?
pentru cel mai eficient raspuns, funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Robert a răspuns:

10 minute aburi sau compresa calduta pe fata pe zonele cu puncte negre ( cand se mai raceste, compresa se schimba ).
Apoi se trece la stoarcere, cu degete infasurate in servetele cosmetice sau batiste de hartie.
Se storc de la baza, nu doar varful.
Nu cu putere...ci usor, pentru. ca dupa expunerea la aburi/comprese calde, se inmoaie.
la sfarsit, se trece peste zonele tratate un tampon cosmetic inmuiat in lotiune tonica cu contoinut de alcool ( 5% ).
se aplica o masca linistitoare sau comprese cu ceai de galbenele.

7 răspunsuri:
| IoanaTempah a răspuns:

O masca eficienta in combatarea punctelor negre este masca obtinuta prin amestecarea pudrei de argila alba cu suc de grepfruit, avand rol de imbunatatire a circulatiei sanguine si de purificare a tenului. De asemenea, amesteca cateva grame de scortisoara rasnite cu putin lapte, 2 picaturi de miere si zeama de lamaie si amesteca pana cand se obtine o pasta omogena. Aplica apoi doar pe zonele cu puncte negre.

| eugem35 a răspuns:

Apa cu sapaun.
sau stoarcele cu mana sau folosest platuri pentru pucte negre din super marchet raionul cosmetice

| B3belusha a răspuns:

Nivea Clear de 2 ori pe saptamana.

| aDDa_4644 a răspuns:

Clean & clear \m/

| Sisy a răspuns:

Cumperi o crema
dupa aceea o amesteci cu ou si ulei

| Deeadlkee a răspuns:

Si eu sunt la fel. mi-au aparut si mie. iar sfatul mamei mele mi-a fost foarte de ajutor. Acesta este : Incalzeste`ti un ceai de musetel si stai cu capul deasupra canii ca aburii sa iti inmoaie nasul, apoi dupa 2-3 minute. freaca`ti nasul cu malai. O sa vezi ca vei avea nasul FIN fara PUNCTE NEGRE. Te puplove struck. funditabatting eyelashes?

| RalluPop a răspuns:

Clean& Clear;;]